Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου 2-0: «Καθάρισαν» σε 10 λεπτά τα «λιοντάρια», φωνές από τους φιλοξενούμενους

Newsroom
Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Νίκης Βόλου

bet365

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Νίκης Βόλου και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του για τη Super League 1. Φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 18' και για την αποβολή του Παναγιωτίδη στο 51'.

Ο Πανσερραϊκός μέσα σε 11' κατάφερε και... καθάρισε τη Νίκη Βόλου με 2-0, η οποία μπήκε υπνοτισμένη στο ματς των Σερρών, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Β. Ομίλου της Super League 2.

Μόλις στο 7', ο Ζέρης σέντραρε από τα δεξιά κι ο Στίνα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 με τον Καρασαλίδη να πιάνει την κεφαλιά και να διαμορφώνει εν τέλει το τελικό σκορ. Στο 15' ο Παναγιωτίδης σούταρε και απομακρύνθηκε στη συνέχεια, ενώ στο 18' ο Σιαφά είδε την προσπάθειά του να κοντράρει πάνω στον Θυμιάνη.

Από εκεί και πέρα, το ματς βρήκε τη Νίκη να έχει την κατοχή και να κυκλοφορεί τη μπάλα χωρίς όμως να έχει φάσεις για να μπει και πάλι στο ματς. Στο 18', ωστόσο, η ομάδα του Βόλου φώναξε για πέναλτι που δεν της δόθηκε. Σε γέμισμα στην περιοχή του Πανσερραϊκού η μπάλα άλλαξε πορεία από το χέρι του Πεταυράκη, με τον κ. Καραντώνη να λέει «παίζετε».

Στο 24' ο Γαβριηλίδης σούταρε με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Ο Μπάγιτς έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Πεταυράκη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Νίκη να είναι αυτή που είχε τον έλεγχο στο ματς, ενώ η ομάδα των Σερρών έδειχνε να έχει βολευτεί με το σκορ.

Στο 51' ο Καραντώνης έδωσε άλλον έναν λόγο στους παίκτες του Ελευθερόπουλου να διαμαρτυρηθούν. Σε διπλό φάουλ που έγινε πάνω στον Παναγιωτίδη, ο ρέφερι έδωσε "θέατρο" και τον απέβαλε με δύο κίτρινες. Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα, η Νίκη συνέχισε να πιέζει.

Στο 63' η κεφαλιά του Γαβριηλίδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο και στο 69' ο Μπάγιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Στίνα. Ο Τζιώρας στο 73' σούταρε με δύναμη άουτ, ενώ στο 80' από θέση τετ α τετ ο Ροχάνο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσίκα. Στο επόμενο λεπτό, ο Τζιώρας από τη μικρή περιοχή δεν έκανε την προβολή για να μειώσει. Η φάση με την οποία τελείωσε το ματς ήταν στο 93' με τον Μπάγιτς να λέει "όχι" στον Σαΐντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (58′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Στάικος, Στίνα (90′ Σοφιανός), Κατσαντώνης (75′ Παπάζογλου), Μούργος (58′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (75′ Σαΐντ).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης (77′ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (46′ Τσουκαλάς), Κρητικός (63′ Δημητρίου), Ολαϊθόλα (55′ Ροχάνο), Σιαφά (63′ Σιαφά).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα