Ελευθερόπουλος: «Κανένα νόημα να μιλάμε για μπάλα αυτές τις μέρες»

Ελευθερόπουλος: «Κανένα νόημα να μιλάμε για μπάλα αυτές τις μέρες»

Newsroom
Ελευθερόπουλος: «Κανένα νόημα να μιλάμε για μπάλα αυτές τις μέρες»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με αφορμή την επανέναρξη της Super League 2, στάθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και στη σημασία να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζεται μετά τη διακοπή και τις εκλογές για το νέο πρόεδρο. Η Νίκη Βόλου δοκιμάζεται στις Σέρρες απέναντι στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό κι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μόνο όρεξη να μιλήσει για μπάλα δεν είχε.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας που επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα. Ευχή όλων είναι να συνεχιστεί και να μην έχουμε άλλη ταλαιπωρία. Είναι κρίμα γιατί σ’ αυτήν την κατηγορία υπάρχουν τόσοι εργαζόμενοι που ζουν την οικογένειά τους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, νομίζω δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο ματς είναι και για τις δύο ομάδες και τι μπορεί να φέρει μια πιθανή νίκη για εμάς. Ωστόσο, δεν έχει νόημα να μιλάμε για μπάλα. Αυτές τις μέρες οι σκέψεις όλων είναι στις οικογένειες των θυμάτων της απίστευτης τραγωδίας των Τεμπών. Ό,τι και να πούμε αυτήν τη στιγμή, ειλικρινά δεν έχει κανένα νόημα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα