Αυγενάκης για τη Super League 2: «Αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, ανέστειλαν το πρωτάθλημα...»

Newsroom
Αυγενάκης για τη Super League 2: «Αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, ανέστειλαν το πρωτάθλημα...»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τοποθετήθηκε για τη Super League 2 και την απόφαση της Λίγκας με δηλώσεις του από τα Χανιά όπου βρέθηκε για εκδήλωση.

Ο Αυγενάκης βρέθηκε το απόγευμα σε εκδήλωση του ΕΑΚ Χανίων για την κοπή της βασιλόπιτας στο κτίριο της Αντισφαίρισης Χανίων. Με αφορμή την παρουσία του εκεί αναφέρθηκε και στη Super League 2 και τα όσα έχουν γίνει. «Εγώ ακόμα τους περιμένω, γιατί είχαμε πει σε 48 ώρες θα τα ξαναλέγαμε... Αλλά αντί να τα ξαναπούμε, γιατί δεν καταλήξαμε κάπου, ανεστείλαν το πρωτάθλημα. Κανένα πρόβλημα... Εμείς συνεχίζουμε τη διαδικασία προετοιμασίας της ΚΥΑ που θα κατανέμει τα χρήματα στις υπόλοιπες τρεις Λίγκες, τη Σούπερ Λιγκ, τη Λίγκα του μπάσκετ, του βόλεϊ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Και βέβαια, όταν με το καλό επανέλθουν στα γήπεδα τότε θα συνεχίσουμε τη συζήτηση για την όποια χρηματοδότηση μπορεί το κράτος να τους βοηθήσει μέσα από το μόνιμο μηχανισμό που συστήσαμε για τη στήριξη του αθλητισμού.

Εμείς είμαστε εδώ και το είπαμε πολύ καθαρά προς κάθε κατεύθυνση: Βρεθήκαμε τη δεύτερη φορά για να βάλουμε στο τραπέζι προς όλες τις κατευθύνσεις τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προχωρήσουμε με τη κατανομή. Θα δίναμε ραντεβού σε δύο 24ωρα για να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και τη πιθανότητα αύξησης χρηματοδοτήσεων ή άλλους τρόπους βελτίωσης όλων αυτών. Αντ’ αυτού, είδαμε να παίρνουν μία απόφαση, η οποία κατά την άποψή μου είναι ακραία. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με όλες τις υπόλοιπές Λίγκες… Εχουμε μεριμνήσει ως Πολιτεία για όλους τους εργαζόμενους είτε είναι ποδοσφαιριστές ή απλά στελέχη στις ΠΑΕ και συνεχίζουμε την πορεία μας», ήταν η τοποθέτηση από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Μετά δέχθηκε την ερώτηση για το αν αληθεύει ότι το ποσό που διανέμεται προς τις ΠΑΕ ανέρχεται κοντά στις 70.000 ευρώ πλην όμως δεν έδωσε απάντηση.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα