ΠΑΟΚ Β- Αλμωπός Αριδαίας 0-1: Τον «πλήγωσε» ένα δικό του παιδί...

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ Β- Αλμωπός Αριδαίας 0-1: Τον «πλήγωσε» ένα δικό του παιδί...

bet365

Το γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου χάρισε τη νίκη (0-1) μέσα στη Νέα Ευκαρπία επί του ΠΑΟΚ Β

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (15/1) ο ΠΑΟΚ Β μοιραζόταν την κορυφή της κατηγορίας με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Superleague 2, από τον Αλμωπό Αριδαίας τον κράτησε πίσω στη βαθμολογία.

Ενα δικό του παιδί, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου» κι έφτασε να παίξει μέχρι την πρώτη ομάδα, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Υπό το βλέμμα του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή της πρώτης ομάδας, Ζοσέ Μπότο, και ενισχυμένος από την πέμπτη σερί συμμετοχή του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο ΠΑΟΚ Β μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να κυριαρχήσει από τα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει καταστάσεις ευκαιρίας μπροστά στην εστία του Ντόκιτς.

Ζοσέ Μπότο

Λογικό ήταν οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να πάρουν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πιέσουν τους γηπεδούχους, πάντως το πρώτο 45λεπτο ήταν φτωχό σε θέαμα και ολοκληρώθηκε χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Γιάννης Μιχαηλίδης

Στο 56ο λεπτό ο Βασίλης Παπαδόπουλος άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Από στημένη μπάλα και πρώτη κεφαλιά του Πέλκα, με κεφαλιά ο επιθετικός του Αλμωπού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου γράφοντας το 0-1.

Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές, αλλά με εξαίρεση μια χαμένη ευκαιρία στο 67’ με την κεφαλιά του Γκορντεζιάνι δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Αλμωπού.

Διαιτητής: Γιαννούκας (Δωδ/νήσου)

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Μελετίδης (65’ Ουεντραογκό) , Γιαξής (85’ Δαρέλας), Γρόσδης (65’ Πανίδης), Σμυρλής (65’ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (82’ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι..

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πέττας.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα