ΟΦΙ - ΑΕΚ Β' 3-2: Νίκη για τους Κρητικούς με μεγάλη εμφάνιση του Βουό

Newsroom
ΟΦΙ - ΑΕΚ Β' 3-2: Νίκη για τους Κρητικούς με μεγάλη εμφάνιση του Βουό

bet365

Ο ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στην Κρήτη κάνοντας μία αρκετά καλή εμφάνιση παρά τις σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν οι Κοσίδης και Πάρας που προσέφεραν τα δύο γκολ της «Ένωσης».

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πήρε το προβάδισμα από νωρίς και το διαχειρίστηκε αρκετά καλά καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, ακόμα και όταν οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν (1-1) ή μείωσαν (2-1) δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο παιχνίδι, παίρνοντας έτσι τελικά τη νίκη με 3-2.

Ο ΟΦΙ έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, όταν κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κάτσικα στον Αντερέγκεν μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο Μούλερ το έστειλε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφεραν σ' αυτή τη φάση οι Κρητικοί το πέτυχαν πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο μοιραίος της φάσης του πέναλτι Μούλερ, έκανε την σέντρα και ο Βουό πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κάνοντας το 1-0.

Ο ΟΦΙ δημιούργησε μία δύο καλές στιγμές ακόμη χωρίς όμως να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματά του. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ που στην πρώτη της τελική στο παιχνίδ κατόρθωσε να σκοράρει κιόλας, όταν ο Παρράς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κοσίδης σκόραρε με κεφαλιά στο 42ο λεπτό.

Ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα της Ιέραπετρας λίγο έλειψε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του δραστήριου Μούλερ από το φάουλ του Κατάλντι κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι κρητικοί ξεκίνησαν με την ίδια διάθεση. Απείλησαν πρώτοι με τον Μηλιώνη στο 47' και επτά μετά λεπτά βρήκαν και το δεύτερο γκολ τους, όταν μετά από σέντρα του Καραγιάννη, ο Χατζηεμμανουήλ δεν έδιωξε σωστά την μπάλα και ο Βουό σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο ΟΦΙ δεν έμεινε εκεί και στο 63ο λεπτό «χτύπησε» ξανά. Ο Αντερέγκεν έβγαλε στον Μηλιώτη, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και επέστρεψε σε κείνον, ο οποίος έκανε σέντρα αυτή τη φορά και ο Αντερέγκεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 3-1.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και να μειώσει κι έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Χριστόπουλο που βγήκε τετ α τετ με τον Κυρίτση στο 67' και αστόχησε. Τελικά την λύση της έδωσαν και πάλι οι πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ. Ξανά σέντρα του Πάρα και κοντινή κεφαλιά του Κοσίδη και 3-2 στο 72ο λεπτό. Όμως, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι παραπάνω υποχρεούμενη έτσι στην ήττα με 3-2.

Ο ΟΦΙ Ιεράπετρας επέστρεψε έτσι στις νίκες και ανέβηκε τέταρτος με 12 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ Β' έμεινε 9η με οκτώ βαθμούς.

Ενδεκάδες:

ΟΦΙ (πρ. Α.Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+3' Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85' Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (80' Καζάου).

ΑΕΚ Β' (πρ. Σ.Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62' Χατζηκυριάκος), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73' Τρούμπουλος), Γεωργέας (62' Δημητρίου), Πάπα (38' Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα