Καλλιθέα - ΑΕΚ Β' 3-0: Επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε κοντά στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου

Newsroom
Καλλιθέα - ΑΕΚ Β' 3-0: Επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε κοντά στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου

bet365

Η Καλλιθέα πανηγύρισε την τρίτη της νίκη για τη φετινή σεζόν επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΚ Β' με τα τέρματα των Λουκίνα, Κυνηγόπουλου και Κωστανάσιου και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Μετά την πρώτη ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, η Καλλιθέα επέστρεψε στα «τρίποντα» στο ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο της. Επικράτησε της ΑΕΚ Β' με 3-0 στο «Ελ Πάσο» με τα γκολ των Λουκίνα, Κυνηγόπουλου και Κωστανάσιου στο 5', στο 46' και στο 86' αντίστοιχα και ανέβηκε στην 5η θέση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κηφισιά. Όσο για την ΑΕΚ Β', παραμένει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Καλλιθέα πήρε πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα στο 5' έπειτα από χέρι του Κάτσικα. Ο φορ της Καλλιθέας μάλιστα δύο λεπτά αργότερα είχε νέα ευκαιρία για δεύτερο γκολ, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο. Η ΑΕΚ Β' αντέδρασε και άγγιξε την ισοφάριση στο 13' όταν ο Στρέζος με μια εντυπωσιακή επέμβαση είπε «όχι» στον Ε. Χριστόπουλο, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Απ. Χριστόπουλος από πλάγια θέση σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν και τρίτη καλή στιγμή να ισοφαρίσουν με τον Γερολέμου στο 27', αλλά ο Στρέζος ήταν πάλι σε ετοιμότητα, κρατώντας το μηδέν για την Καλλιθέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρειάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Σταμούλης πάτησε άσχημα και τραυματίστηκε με τον Τρούμπουλο να τον αντικαθιστά.

Η αποτελεσματικότητα της Καλλιθέας όμως της έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων με την έναρξη του δευτέρου μέρους καθώς στο 46' μετά από γέμισμα του Ρέντζα μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ Β' ο Κυνηγόπουλος αμαρκάριστος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ για το 2-0. Ο Στρέζος λίγα λεπτά αργότερα πραγματοποίησε ακόμα μια εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ε. Χριστόπουλου με την Καλλιθέα στη συνέχεια να έχει και δοκάρι στο 60' με τον Λουκίνα, ενώ στην επαναφορά ο Χατζηεμμανουήλ απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Ντεμέτριους.

Από την άλλη πλευρά ο Στρέζος συνέχιζε τις εξαιρετικές επεμβάσεις λέγοντας «όχι» τόσο σε πλασέ του Χριστόπουλου στο 67' όσο και στο δυνατό σουτ του Κορομηλά στο 82'. Η Καλλιθέα έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 86' με πλασέ του Κωστανάσιου, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-0 στο «Ελ Πάσο».

Καλλιθέα (Σίμος): Στρέζος, Βασιλούδης, Ρέντζας, Χατζηδίμπας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης (87′ Λάσκαρης), Σαντάνα (78′ Τσιντώνης), Ντεμέτριους (71′ Κωστανάσιος), Κυνηγόπουλος, Νίλι, Λουκίνας (87′ Μουνιέ)

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (19′ λ.τ Τρούμπουλος), Χατζηκυριάκος (63′ Γεωργέας), Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος (67′ λ.τ Λέλεκας), Πάπα, Γερολέμου (46′ Γκολφίνος), Κορομηλάς, Σκόνδρας, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος

Τα αποτελέσματα

Παρασκευή (02/12)
Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 2-1
ΠΑΟ Ρουφ-Ηρόδοτος 1-2

Σάββατο (03/12)
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β' 0-0
Απόλλων Σμύρνης-Χανιά 1-0

Κυριακή (4/12)
Καλαμάτα-Επισκοπή 1-0
Προοδευτική-Κηφισιά 0-4

Δευτέρα (5/12)
Καλλιθέα-ΑΕΚ Β' 3-0

Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Η βαθμολογία (αγώνες, βαθμοί)

1. Κηφισιά 4 12
2. Απόλλων Σμύρνης 5 10
3. Ηλιούπολη 4 10
4. Καλαμάτα 5 10
5. Καλλιθέα 4 9
6. ΟΦ Ιεράπετρας 4 9
7. Παναχαϊκή 5 8
8. Χανιά 4 6
9. ΑΕΚ Β' 5 5
10. Αιγάλεω 5 5
11. Προοδευτική 4 3
12. Ολυμπιακός Β' 4 2
13. Επισκοπή 4 1
14. ΠΑΟ Ρουφ 4 0
15. Ηρόδοτος 5 -12

Επόμενη αγωνιστική

Κηφισιά-ΟΦ Ιεράπετρας
Ηρόδοτος-Καλλιθέα
Χανιά-Ηλιούπολη
Παναχαϊκή-Αιγάλεω
ΑΕΚ Β'-Προοδευτική
Επισκοπή-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός Β'-ΠΑΟ Ρουφ
Ρεπό: Καλαμάτα

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα