Ηρακλής: Το μήνυμα του Γ.Σ. για τα 114 χρόνια του συλλόγου

Ηρακλής: Το μήνυμα του Γ.Σ. για τα 114 χρόνια του συλλόγου

Newsroom
Ηρακλής: Το μήνυμα του Γ.Σ. για τα 114 χρόνια του συλλόγου

bet365

Ο Γ.Σ. Ηρακλής έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τα 114 χρόνια ζωής του Γηραιού που ιδρύθηκε σαν σήμερα 29 Νοεμβρίου και το έτος 1908.

Το ποστάρισμα του Ηρακλή για τα 114 χρόνια της ομάδας:

Στα 114 Χρόνια της παρουσίας σου σε όλες τις πλευρές της ζωής αυτού του τόπου, ήσουν, είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι, εκπροσώπησες, εκπροσωπείς και θα συνεχίσεις να εκπροσωπείς, όλα όσα ονειρεύτηκαν οι γενιές που σ’ ακολούθησαν πιστά. Από την πρώτη ημέρα της ζωής σου, μέχρι σήμερα. Από σήμερα, μέχρι και την αιωνιότητα. Από την αιωνιότητα μέχρι το άπειρο.

Από αυτούς που σε ίδρυσαν μεγάλε ΗΡΑΚΛΗ μας, από το αίμα των αγωνιστών που έδωσαν και τη ζωή τους για χάρη σου, από αυτούς που έζησαν στη μεγάλη σου αγκαλιά και έφυγαν με ένα κασκόλ περασμένο στο λαιμό τους, από αυτούς που μεγαλούργησαν συμμετέχοντας στην τεράστια αθλητική σου κοινότητα και στην ανεκτίμητη συνεισφορά σου στην κοινωνία. Από αυτούς που τίμησαν τα «κυανόλευκα» χρώματά σου, που ανέβασαν το «Η» και τον Ημίθεο στις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, από αυτούς που αντιστάθηκαν σε κάθε αδικία, από αυτούς που έκλαψαν μαζί σου κάθε ήττα, που πάλεψαν μαζί σου σε κάθε νίκη.

Για όλους αυτούς, για όλους εμάς που εξακολουθούμε να σε υπηρετούμε από όλα τα πόστα της ζωής μας, για όλους αυτούς τους οπαδούς και συνοδοιπόρους που γεννήθηκαν χθες, που θα γεννηθούν σήμερα και αυτούς που θα έρθουν έως το άπειρο της ζωής σου, παραμένεις αυτό που έγραψε ο Χικμέτ σε ένα από τα δεκάδες ποιήματά του:

Στους στίχους που λένε για τις όμορφες ημέρες πούναι νάρθουν
Θάμαι στου Πικάσο το περιστέρι
Θάμαι στου Ρόμπσον τα τραγούδια
Και πάνου απ’ όλα
Πιο όμορφα απ’ όλα:
Θάμαι στο νικηφόρο γέλιο των συντρόφων μου

Για όλους εμάς θα είσαι πάντα αυτό που έγραψε ο Αλβέρτος Ναρ:

«Δηλώνω γριά και το χαίρομαι. Kαι δεν ξέρω τι θα γίνει, αν κάποτε αποπειραθούν να μεταβάλλουν τη στερεότυπα διαμορφωμένη φυσιογνωμία μας. Aν δηλαδή κάποιος λεφτάς επιχειρήσει να αλλάξει άρδην την κατάσταση. Nα φέρει τα πάνω κάτω, να μας εντάξει στο κατεστημένο, να κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει πως πολύ θα μου κακοφανεί. Όμως σήμερα μακριά από εμάς τέτοιοι εφιάλτες. Σήμερα έχουμε γενέθλια, δεχόμαστε ευχές, ανοίγουμε σαμπάνιες [...].

[…] Kαι επειδή στους κόλπους μας περισσεύει η διανόηση, γιορτάζουμε με ποίηση. Kαι γιορτάζουμε για το σήμερα που είναι η ωδή μας πάντα η νέα. Kαι γιορτάζουμε το αύριο, που φαίνεται στον ορίζοντα ωσάν χαράς ιδέα».

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Facebook του Γ.Σ. Ηρακλή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα