Το πανόραμα του Βορείου Ομίλου στη Super League 2: Πρώτο «τρίποντο» για τη Νίκη Βόλου

Newsroom
 Το πανόραμα του Βορείου Ομίλου στη Super League 2: Πρώτο «τρίποντο» για τη Νίκη Βόλου

bet365

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου και έκανε την πρώτη νίκη της σεζόν στην κατηγορία. Χωρίς νίκη παραμένει η Βέροια.

Το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν πήρε σήμερα (27/11) η Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Πόντου με 3-0. Αντίθετα η Βέροια έμεινε στο 1-1 με τον Θεσπρωτό και ακόμη δεν έχει κερδίσει, ενώ ψηλά παραμένει ο Μακεδονικός που έφυγε με τον βαθμό από την Αριδαία.

Αλμωπός Αριδαίας-Μακεδονικός 0-0

Στο «μηδέν»... κόλλησαν Αλμωπός Αριδαίας και Μακεδονικός για την 4η αγωνιστική της Superleague 2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, καθώς πίεσαν με σκοπό να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αποκορύφωμα ήταν η στιγμή του 20ου λεπτού, όταν ο Πέττας είδε το σουτ του να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Γουναρίδη και να μην ανοίγει το σκορ για τον Αλμωπό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές μόνο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, με αποτέλεσμα να έχουν πιο αμυντική στάση στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Ο Αλμωπός πίεσε, έχασε ευκαιρίες αλλά στο τέλος μοιράστηκε τον βαθμό με τον Μακεδονικό.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σέχου, Μανωλάκης, Γιαλαμούδης, Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Τσιπούρας, Γιουκούδης, Πέττας.

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς, Σιμόνι, Γαρύφαλος, Μπατσιάνη, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Σαραντίδης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης.

Ηρακλής Λάρισας-Διαγόρας Ρόδου 0-1

Ένα τεράστιο διπλό πανηγύρισε στην έδρα του Ηρακλή Λάρισας ο Διαγόρας Ρόδου παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 61'. Συγκεκριμένα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι καθώς έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη με κάθε τρόπο. Στο 10ο λεπτό ο Συρεγγέλας είχε και την πιο σημαντική στιγμή, όταν το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Γαλάνη, στερώντας του την ευκαιρία να σκοράρει. Οι Ροδιώτες από την πλευρά τους δεν είχαν κάποια μεγάλη φάση, μέχρι το 80ο λεπτό. Τότε ήταν που ο Λαϊουέλ έκανε ένα ωραίο σουτ και νίκησε τον Κουτσαβασίλη για να κάνει το 1-0, παρότι η ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, έχασαν και ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αλλά στο τέλος έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από τη Λάρισα.

Σκόρερ: 80' Λαϊουέλ

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Γκαλίτσιος, Καψάλης, Γκουγκούδης, Τασιουλής, Μπάμης (56′ Ζαφειρίου), Τσιμίκας (56′ Αλτάνης), Δοδοντσάκης, Συρεγγέλας, Μπαλαμιώτης (66′ Ευθυμιάδης), Λεσάι.

Διαγόρας (Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Πετράκης, Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου, Βουργουντζής (54′ Παραστατίδης), Μπλάνκο (51′ Καραμάνης), Λαϊουέλ, Αντεσίνα (71′ Μπούμπα), Τσιαντούλας.


Θεσπρωτός-Βέροια 1-1

Στο 1-1 έμειναν Θεσπρωτός και Βέροια, αποτέλεσμα που διατηρεί την περσινή πρωταθλήτρια του ομίλου «βασίλισσα» χωρίς νίκη στη σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Μπελεβώνη μόλις στο 7', αλλά ο Τσιμόπουλος απέκρουσε την κεφαλιά του, ενώ παράλληλα διατηρούσαν τον έλεγχο. Στο 38' απώλεσαν νέα καλή στιγμή με τα «κολλητά» σουτ των Ιωαννίδη, Φασίδη, Μπελεβώνη, όμως λίγο αργότερα (41') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν σε αντεπίθεση ο Μπονίγια «έκοψε» για τον επερχόμενο Κωνσταντίνου που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο και με τη Βέροια να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, μέχρι που τελικά στο 64' έφτασε στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Φασίδη μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα. Στο 71' ο διεθνής μπακ βρέθηκε φάτσα με το 1-2 αλλά ο Μαρτίνεζ έδιωξε πάνω στη γραμμή, μέχρι που φτάσαμε στο 81' οπότε το παιχνίδι «άναψε» όταν και ακυρώθηκε γκολ του Θεσπρωτού για οφ σάιντ, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες τους. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

Σκόρερ: Κωνσταντίνου 41'-Φασίδης 64'

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60′ Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ (86′ Πανταζέλος), Μπίκας, Αδαμάκης (74′ Ρούσης), Κωνσταντίνου (86′ Δρίτσας), Μπονίγια.
Βέροια: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (85′ Περδίκης), Ορφανίδης (75′ Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου.

Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου 3-0

Την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2 πέτυχε η Νίκη Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου για την 4η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του ματς και μόλις στο 10ο λεπτό μπήκαν σε θέση... οδηγού με τον Σιαφά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Παναγιωτίδη και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Βόλου έχασε αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, όμως στο λίγο πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου, ήρθε ο Μιράντα για να «κλειδώσει» τη νίκη. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων εκτέλεσε το φάουλ και νίκησε τον Πίτσκα για το 2-0 στο 40'. Ο ίδιος παίκτης, στο 49' έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας για το 3-0. Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αλλά οι Βολιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη με επιβλητικό τρόπο.

Σκόρερ: 10' Σιαφάς, 40', 49' Μιράντα

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης (79′ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (65′ Δημητρίου), Τσουκαλάς, Κυριακίδης (74′ Μέτσε), Σιαφά, Μιλούνοβιτς (65′ Γαβριηλίδης), Μιράντα (74′ Μπάλλας).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάτι, Μουμίν, Φράγκος (78′ Εσαλό), Καλαϊτζίδης, Νασέρ, Κωστίκα, Καλογέρης, Αραβίδης (40′ Ντιαλόσι), Αμαραντίδης, Λαμπίρης (27′ λ.τ Δαλιανόπουλος).

Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική)

Παρασκευή 25/11
Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β' 2-3

Σάββατο 26/11
ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννησης Καρδίτσας 2-0
Απόλλων Λάρισας - ΑΕΛ 0-2

Κυριακή 27/11
Ηρακλής Λάρισας- Διαγόρας Ρόδου 0-1
Αλμωπός Αριδαίας -Μακεδονικός 0-0
Θεσπρωτός-Βέροια 1-1
Νίκη Βόλου - Απόλλων Πόντου 3-0

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Η βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ Β' 10
2. ΑΕΛ 9
3. Παναθηναϊκός Β' 8
4. Μακεδονικός 7
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
6. Διαγόρας Ρόδου 6
7. Ηρακλής 4
8. Πανσερραϊκός 4
9. Νίκη Βόλου 4
10. Απόλλων Πόντου 3
11. Βέροια 3
12. Αλμωπός Αριδαίας 3
13. Θεσπρωτός 3
14. Ηρακλής Λάρισας 0
15. Απόλλων Λάρισας -3
* Πανσερραϊκός, Διαγόρας Ρόδου, Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν από τρία ματς.

Επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο 3/12
Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας
Μακεδονικός - Ηρακλής

Κυριακή 4/12
Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου
Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας
ΑΕΛ - Θεσπρωτός
Παναθηναϊκός Β' - Πανσερραϊκός
Διαγόρας Ρόδου - ΠΑΟΚ Β'
Ρεπό: Ηρακλής Λάρισας

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα