ΑΕΚ Β-ΠΑΟ Ρουφ 3-1: Εκανε σεφτέ η Ένωση

Newsroom
ΑΕΚ Β-ΠΑΟ Ρουφ 3-1: Εκανε σεφτέ η Ένωση

bet365

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ Β', με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ που με την σειρά του πέτυχε το πρώτο του γκολ.

Μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, η ΑΕΚ Β' κατάφερε να πάρει το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ και έφτασε έτσι τους 5 βαθμούς και την 8η θέση. Στον αντίποδα οι ηττημένοι έμειναν στην 14η θέση χωρίς βαθμό, καθώς μετράνε 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ σήμερα κατάφεραν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Απόστολο Χριστόπουλο στο 67', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο είδαμε περισσότερα στο ματς με την Ένωση να κάνει το 2-0 με τον Ευάνθη Χριστόπουλο ο οποίος με πέναλτι στο 60' νίκησε τον Κουνάδη, ενώ ο Γερολέμου 6 λεπτά αργότερα έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟ Ρουφ, ήταν όπως αναφέραμε να πετύχει το πρώτο του γκολ φέτος με τον Βενάρδο να ευστοχεί σε πέναλτι στο 89'.

Σκόρερ: 27′ Απ. Χριστόπουλος σουτ, 60′ πεν. Ευθ. Χριστόπουλος, 66′ Γερολέμου σουτ – 89′ πεν. Βενάρδος

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης, Κάτσικας, Ντάικο, Παρράς, Πάπα, Κορομηλάς, Σκόνδρας, Γερολέμου, Ευθ. Χριστόπουλος, Απ. Χριστόπουλος.

ΠΑΟ Ρουφ (Σταυριανός): Κουνάδης, Χατζηλάμπρος, Καμί, Πανουργιάς (66′ Σμίλτος), Κατσούλης, Ζαχάρος, Καλλέργης, Βενάρδος, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιάβος (46′ Κονέ), Τασιουλής (46′ Κυριαζής).

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (26/11)

Ολυμπιακός Β'-Ηλιούπολη 0-1

ΑΕΚ Β'-ΠΑΟ Ρουφ 3-1

Η βαθμολογία του Νότιου ομίλου

1. Καλαμάτα 7

2. Παναχαϊκή 7

3. Ηλιούπολη 7

4. ΟΦ Ιεράπετρας 6

5. Απόλλων Σμύρνης 6

6. Κηφισιά 6

7. Καλλιθέα 6

8. ΑΕΚ Β' 5

9. Χανιά 3

10. Προοδευτική 3

11. Επισκοπή 1

12. Ολυμπιακός Β' 1

13. Αιγάλεω 1

14. ΠΑΟ Ρουφ 0

15. Ηρόδοτος -9

* Ηλιούπολη και ΑΕΚ Β' έχουν παίξει τέσσερα ματς

**Κηφισιά, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Προοδευτική έχουν παίξει δύο ματς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα