Ολυμπιακός Β'-Ηλιούπολη 0-1: Νίκη... αγνοείται για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός Β'-Ηλιούπολη 0-1: Νίκη... αγνοείται για τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
Ολυμπιακός Β'-Ηλιούπολη 0-1: Νίκη... αγνοείται για τους «ερυθρόλευκους»

bet365

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός Β' παράμεινε χωρίς νίκη, καθώς είδε την Ηλιούπολη να φεύγει από το «Ελ Πάσο» με ένα σημαντικό διπλό (1-0), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague 2. Απέκρουσε δύο πέναλτι ο Περιστερίδης.

Ένα πολύ σημαντικό διπλό πέτυχε η Ηλιούπολη στην έδρα του Ολυμπιακού Β' (1-0), χάρη στο οποίο έπιασε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου τις Καλαμάτα και Παναχαϊκή.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και έψαξε να βρει το γκολ κόντρα στην Ηλιούπολη όμως βρήκε μπροστά του έναν πολύ καλό Περιστερίδη. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό ο Βοϊλης είχε την πρώτη μεγάλη φάση με πλασέ στο ύψος του πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Έλληνας πορτιέρε ενώ επτά λεπτά μετά, ο Κωστή βρέθηκε στην ίδια αλλά το σουτ δεν βρήκε εστία.

Η Ηλιούπολη απείλησε για πρώτη φορά στο ημίωρο, όταν ο Μπαστακός έπιασε ένα ωραίο πλασέ αλλά ο Παπαδούδης κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν». Ωστόσο, η μεγαλύτερη φάση του αγώνα, έγινε στο 37', όταν ο Περιστερίδης ανέτρεψε τον Βοϊλη μέσα στην περιοχή αλλά δεν του επέτρεψε να ανοίξει και το σκορ, αποκρούοντας το πέναλτι.

Μία εξέλιξη που λειτούργησε υπέρ των φιλοξενούμενων, καθώς ανέβασαν την πίεση τους και βρήκαν το γκολ πριν το πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπαστακός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας του Ολυμπιακού και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδούδη για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν με τον ίδιο τρόπο όπως στο πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 73' για να έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Αποστολόπουλος άνοιξε στον Κωστή, εκείνος μπήκε προς την περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά αστόχησε ελάχιστα.

Στο 86', παρά την προσπάθεια του Ιάγκο Ιμπάγασα, το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του Περιστερίδη. Ωστόσο το πραγματικό... ροντέο έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αρχικά, ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι και στην επαναφορά, υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Κινκουέ ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Περιστερίδη να αποκρούει για δεύτερη φορά και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, η Ηλιούπολη ανέβηκε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νότιου ομίλου, πιάνοντας Παναχαϊκή και Καλαμάτα, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο.

Ολυμπιακός Β' (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (60′ Σαπουντζής (67′ λ.τ Καρακούτης), Βοΐλης, Κωστή, Κινκουέ.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ λ.τ Ματσούκας (59′ Κρέτσι), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (26/11)

Ολυμπιακός Β'-Ηλιούπολη 0-1
ΑΕΚ Β'-ΠΑΟ Ρουφ 3-1

Η βαθμολογία του Νότιου ομίλου

1. Καλαμάτα 7
2. Παναχαϊκή 7
3. Ηλιούπολη 7
4. ΟΦ Ιεράπετρας 6
5. Απόλλων Σμύρνης 6
6. Κηφισιά 6
7. Καλλιθέα 6
8. ΑΕΚ Β' 5
9. Χανιά 3
10. Προοδευτική 3
11. Επισκοπή 1
12. Ολυμπιακός Β' 1
13. Αιγάλεω 1
14. ΠΑΟ Ρουφ 0
15. Ηρόδοτος -9

* Ηλιούπολη και ΑΕΚ Β' έχουν παίξει τέσσερα ματς
**Κηφισιά, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Προοδευτική έχουν παίξει δύο ματς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα