Λημνιός: Έκανε έκπληξη στα παιδιά της ακαδημίας της Νίκης Βόλου

Λημνιός: Έκανε έκπληξη στα παιδιά της ακαδημίας της Νίκης Βόλου

Newsroom
Λημνιός: Έκανε έκπληξη στα παιδιά της ακαδημίας της Νίκης Βόλου

bet365

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Ακαδημίας της Νίκης Βόλου το πρωινό του Σαββάτου, καθώς ο Δημήτρης Λημνιός βρέθηκε στο Παντελής Μαγουλάς και θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα.

Μετά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, μία ακόμα σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε στην Ακαδημία της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λημνιός, βρίσκεται στον Βόλο εκεί απ' όπου κατάγεται και δεν έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά, πηγαίνοντας στην ιστορική έδρα της Νίκης, το Παντελής Μαγουλάς.

Εκεί δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να του αποσπάσουν αυτόγραφα.

Μάλιστα στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Κολωνίας είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ ένα μέρος το οποίο σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα να βλέπεις τόσα πολλά παιδικά χαμόγελα. Θυμάμαι τα δικά μου χρόνια εδώ στην Ακαδημία. Θυμάμαι το Παντελής Μαγουλάς με λάσπες και είναι συγκινητικό να είμαι σήμερα εδώ. Είναι σημαντικό που η Ακαδημία της Νίκης Βόλου παραμένει τόσο ζωντανή και που τόσα παιδιά θέλουν να ξεκινήσουν από εδώ τα πρώτα τους βήματα. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και να είναι συγκεντρωμένα σε όποιον στόχο και να βάλουν στη ζωή τους».

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη έκπληξη στην Ακαδημία της Νίκης Βόλου:

α

α

α

α

α

α

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα