ΠΑΟΚ Β': Φιλική επικράτηση με σκορ 2-0 επί της Καστοριάς

ΠΑΟΚ Β': Φιλική επικράτηση με σκορ 2-0 επί της Καστοριάς

Newsroom
ΠΑΟΚ Β': Φιλική επικράτηση με σκορ 2-0 επί της Καστοριάς

bet365

Με σκόρερ τους Γκορντεζιάνι και Μελετίδη ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Καστοριάς με 2-0 και μετράει αντίστροφα για την έναρξη της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β' μετά το ισόπαλο φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία, πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Καστοριά (2-0), σε έναν αγώνα που ο Πάμπλο Γκαρσία δοκίμασε νέα πρόσωπα. Ο Γκαρσία δεν είχε διαθέσιμους παίκτες όπως οι Μπαλωμένος, Γιαξής, Παναγιώτου, Τασιουρας, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Κουαλιάτα, Σμυρλής, Μπράντονιτς, Αντρέ Ρικάρντο και Νινούα. Έτσι, έδωσε ευκαιρία παίκτες και από την Κ19.

Ο ΠΑΟΚ Β' είχε την πρώτη του φάση στο 25' όταν ο Χατζηστραβός έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών μετά από εκτέλεση κόρνερ. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκορντεζιάνι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, πλασάροντας τον Τσαρούχα μέσα από την μικρή περιοχή μετά από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ της Καστοριάς, για το 1-0 στο 33'.

Ο ΠΑΟΚ Β' στο 2ο μέρος στο 47' έκανε δύο τα τέρματά του στην αναμέτρηση, μετά από μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα της φάσης από τον Μελετίδη. Η Καστοριά προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς όταν ο Τόζο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσιόπτση. Μετά ακολούθησε και δοκάρι του Μανακίτσα με το 2-0 ωστόσο να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Τόζο, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μαντώς, Χασάι, Μανακίτσας, Τσολάκης, Ταρέλι και Σαββόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι : Κυριζάκης, Λαβασίδης, Παναγιωτίδης, Κυριάκου και Νάκος.

ΠΑΟΚ Β': Μάροβιτς (46' Τσιόπτσης), Μανωλιούδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (64' Γρόσδης), Χατζηστραβός (72' Παπαευθυμίου), Μελετίδης, Πανίδης, Σελιμάι (46' Κουλούρης), Σπυρίδης και Γκορντεζιάνι (46' Τζίμας).

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα