ΠΑΟΚ Β’: Στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία ο μεγάλος γιος του!

ΠΑΟΚ Β’: Στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία ο μεγάλος γιος του!

ΠΑΟΚ Β’: Στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία ο μεγάλος γιος του!

bet365

Η αναπτυξιακή ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Βώλακα της Δράμας, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει στο πλευρό του και τον μεγάλο του γιο, Μπένζαμιν.

Ο ΠΑΟΚ Β’ του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στο Βώλακα της Δράμας, εκεί βάζει τις «βάσεις» για τη δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ουρουγουανός προπονητής συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της αναπτυξιακής ομάδας του «Δικέφαλου» και φέτος δε θα είναι μόνος του. Στο τεχνικό επιτελείο, το οποίο παραμένει σχεδόν το ίδιο με την περσινή χρονιά, προστέθηκε και ο μεγάλος του γιος, ο Μπένχαμιν Γκαρσία.

Την «αποκάλυψη» για την παρουσία του υιού Γκαρσία στην προετοιμασία της ομάδας έκανε, μέσω ανάρτησης στο Instagram, η σύζυγος του Ουρουγουανού τεχνικού, Λάουρα. «Εδώ είναι και ο δικός μου Μπένχαμιν που αρχίζει τον δρόμο του» έγραψε συγκεκριμένα στο σχετικό ποστ.

Πάμπλο Γκαρσία και ΠΑΟΚ Β'

Πρόσφατα σύσσωμη η οικογένεια Γκαρσία είχε βρεθεί στην Αγγλία, όπου ο Μπένχαμιν, αποφοίτησε έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές πάνω στο αθλητικό μάνατζμεντ.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο γιος του Πάμπλο εντάχθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της αναπτυξιακής ομάδας του ΠΑΟΚ, δίπλα στον πατέρα του προκειμένου να τον βοηθήσει, αλλά και εμπλουτίσει τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο που έχει σπουδάσει.

Δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές διάστημα να ανακοινωθεί και επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ο ρόλος του Μπένχαμιν Γκαρσία, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

@Photo credits: Instagram
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα