Απόλλων Σμύρνης: Τον Μωραΐτη απέκτησαν οι «κυανόλευκοι»

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Τον Μωραΐτη απέκτησαν οι «κυανόλευκοι»

bet365

Η ενίσχυση του Απόλλωνα συνεχίζεται, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, Παναγιώτη Μωραΐτη.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση εν' όψει της νέας χρονιάς, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, Παναγιώτη Μωραΐτη. Ο Μωραΐτης μετά την Ελλάδα και τον Παναιτωλικό και την Παναχαϊκή, έπαιξε στο εξωτερικό και στις Μπούντουτσνοστ και Μπάνια Λούκα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μωραΐτη. Γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1997, αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα και Μπάνια Λούκα. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ-21, Κ-19 και Κ-18».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα