Το συγκεντρωτικό της Super League 2, ποιες ομάδες υποβιβάζονται

Newsroom
Το συγκεντρωτικό της Super League 2, ποιες ομάδες υποβιβάζονται

bet365

Η Βέροια και ο Λεβαδειακός κατέκτησαν τον τίτλο σε Βορρά και Νότο αντίστοιχα, ενώ υποβιβάστηκαν Πιερικός (ή Απόλλων Λάρισας), Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Τρίκαλα, Αστέρα Βλαχιώτης, ΑΕ Καραϊσκάκη, Ρόδος, Ζάκυνθος.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (1/5) η κανονική διάρκεια της Super League 2 και πλέον απομένουν τα μπαράζ των πρωταθλητών ώστε να πέσει η αυλαία της χρονιάς.

Ο Λεβαδειακός που πήρε τον τίτλο στο Νότο και η Βέροια στο Βορρά, κάτι που σημαίνει πως οι δυο τους θα συγκρουστούν στις 8&15 Μαΐου και ο νικητής θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Ο χαμένος θα έχει ακόμη μία ευκαιρία μέσω του νέου μπαράζ που θα προκύψει με τον 13ο της Super League 1 (22&29/5).

Από εκεί και πέρα Πιερικός, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Τρίκαλα υποβιβάστηκαν από το Βόρειο Ομιλο στη Γ' Εθνική, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη στο Νότο με Αστέρα Βλαχιώτη, ΑΕ Καραϊσκάκη, Ρόδο, Ζάκυνθο.

Στο «μέτωπο» της ουράς τα δεδομένα θα αλλάξουν στο Βόρειο Ομιλο εάν ο Απόλλων Λάρισας δεν διευθετήσει μέχρι τις 4/5 που έχει διορία ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες που έχει και για αυτό του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών. Εάν το πράξει τότε θα μείνει και υποβιβάζεται ο Πιερικός, σε διαφορετική περίπτωση θα πέσει εκείνος και η ομάδα της Κατερίνης θα παραμείνει στην κατηγορία.

Η πορεία της Βέροιας μέχρι το πρωτάθλημα (vids)
Η πορεία του Λεβαδειακού μέχρι το πρωτάθλημα (vids)

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα