Απόλλων Λάρισας – ΠΑΟΚ Β 2-1: Με νίκη έκλεισαν την χρονιά οι Θεσσαλοί

Newsroom
Απόλλων Λάρισας – ΠΑΟΚ Β 2-1: Με νίκη έκλεισαν την χρονιά οι Θεσσαλοί

bet365

Με νίκη επί του ΠΑΟΚ Β' ολοκλήρωσε την χρονιά ο Απόλλωνας Λάρισας. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-1 των «ασπρόμαυρων» και τερμάτισαν στην 11η θέση με 35 βαθμούς.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Απόλλωνας Λάρισας μια δύσκολη χρονιά. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν του ΠΑΟΚ Β' με 2-1 και τερμάτισαν στην 11η θέση με 35 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 44 και την 8η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά δυνατά στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 2' να ανοίξουν το σκορ με τον Σταματή, ενώ στο 39' ο Καραμοκό έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν νωρίς με τον Τζίμα στο 52', αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη.

Σκόρερ: 2′ Σταματής, 39′ Καραμοκό – 52′ Τζίμας

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμοκό, Σταματής, Λίταινας, Λουκάς.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γροσδής (46′ Φασίδης), Ουεντραόγκο (77′ Μελετίδης), Καλουτσικίδης (46′ Σαλαμούρας), Τσοπούρογλου, Πανίδης, Τζίμας.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα