Παναγιωτάρας στους παίκτες: «Ψηλά το κεφάλι, δεν ακυρώνεται η προσπάθειά σας με μια ήττα»

Παναγιωτάρας στους παίκτες: «Ψηλά το κεφάλι, δεν ακυρώνεται η προσπάθειά σας με μια ήττα»

Δημήτρης Βέργος
Παναγιωτάρας στους παίκτες: «Ψηλά το κεφάλι, δεν ακυρώνεται η προσπάθειά σας με μια ήττα»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β' προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του μετά την ήττα από την Καλλιθέα. Κατέβηκε στα αποδυτήρια και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για να χαιρετήσει τα δικά του παιδιά.

Η ΑΕΚ Β' γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Σεραφείδειο με 0-3 από την Καλλιθέα σε εξ αναβολής αναμέτρηση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Ήταν το προτελευταίο παιχνίδι για τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης, η οποία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο εντός έδρας ματς με την Κηφισιά την προσεχή Τετάρτη (27/4 - 15:00) στο νέο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

Οι κιτρινόμαυροι που έχουν πραγματοποιήσει μια πολύ αξιόλογη χρονιά ήταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια και ο προπονητής τους, Νίκος Παναγιωτάρας προσπάθησε να τους εμψυχώσει στα αποδυτήρια λέγοντας: «Δεν ακυρώνεται η προσπάθεια όλης της χρονιάς με μια ήττα. Δεν θέλω να βλέπω κάτω τα κεφάλια σας. Ψηλά το κεφάλι. Τώρα θα δείξουμε ποσό καλή ομάδα είμαστε. Ξεκουραστείτε και πάμε να κερδίσουμε το τελευταίο ματς».

Ο Παναγιωτάρας ευχήθηκε σε όλους Καλή Ανάσταση, ενώ στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος είδε το ματς από τις εξέδρες του Σεραφείδειου. Ο υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας, που προβιβάστηκε από την ΑΕΚ Β' για την ολοκλήρωση της σεζόν μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αργύρη Γιαννίκη, είδε τα δικά του παιδιά και χαιρέτησε τους πάντες, ενώ τους ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του για το Πάσχα.

Εκτός από τον Οφρυδόπουλο, στις εξέδρες του Σεραφείδειου βρέθηκε τόσο ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, Γιάννης Παπαδημητρίου, οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Ο Οφρυδόπουλος στα Σπάτα

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα