ΑΕΚ: Το Σεραφείδειο ανοίγει τις πύλες του για την ΑΕΚ Β' με 1.000 φιλάθλους!

ΑΕΚ: Το Σεραφείδειο ανοίγει τις πύλες του για την ΑΕΚ Β' με 1.000 φιλάθλους!

Newsroom
ΑΕΚ: Το Σεραφείδειο ανοίγει τις πύλες του για την ΑΕΚ Β' με 1.000 φιλάθλους!

bet365

Με ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι το Σεραφείδειο ανοίγει τις πύλες του για το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ Β' με τον Ηρόδοτο, παρουσία έως 1.000 φιλάθλων!

Το στολίδι της ΑΕΚ στα Σπάτα, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ΑΕΚ Β'. Το Σεραφείδειο το οποίο έχει χωρητικότητα 3.000 θεατών και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για τη Super League και τη Super League 2 για την ΑΕΚ Β’, ενώ πληροί όλες τις προδιαγραφές της UEFA ακόμα και για τελικό Youth League.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως το Σεραφείδειο ανοίγει τις πύλες του για το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ Β΄ με τον Ηρόδοτο, την Τετάρτη 06/04 στις 15:00, παρουσία έως 1.000 φιλάθλων μιας και τόσο είναι το όριο σε αυτή τη φάση της αδειοδότησης.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2, ΑΕΚ B’ – Ηρόδοτος, την Τετάρτη 06/04 στις 15:00 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

- Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 2: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι έως και 17 ετών. Για τους μη-εμβολιασμένους ανήλικους η είσοδος θα επιτρέπεται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test), σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της τα εξής:

- Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά.

- Οι φίλαθλοι οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, σύμφωνα με το άρθρο 9 της ισχύουσας ΚΥΑ για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

- Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια, πριν από την είσοδο στο Σεραφείδειο.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ: Είναι προτιμότερο να μην φέρνουν τυπωμένο σε χαρτί το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά να το έχουν ανοιχτό στο κινητό τους και έτοιμο με το που φτάνουν στον έλεγχο με το barcode ζουμαρισμένο και στη μέγιστη φωτεινότητα, προκειμένου να τσεκάρεται πιο γρήγορα από την εφαρμογή ελέγχου και να αποφεύγονται οι ουρές.

- Η είσοδος των παιδιών έως 10 ετών είναι ελεύθερη σε περίπτωση διαθεσιμότητας

- Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, οι φίλαθλοι οφείλουν να υπακούσουν στις εντολές του προσωπικού ασφαλείας για τη δίοδο και τη στάθμευση των οχημάτων τους, να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με την προσέλευση στο Σεραφείδειο την ημέρα του αγώνα και τα μέτρα ασφάλειας που θα ακολουθηθούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα