Ριζογιάννης: «Στα Τρίκαλα παίζουμε για τη φανέλα, θα προχωρήσουμε όσο αντέχουμε»

Newsroom
Ριζογιάννης: «Στα Τρίκαλα παίζουμε για τη φανέλα, θα προχωρήσουμε όσο αντέχουμε»

bet365

Ο 31χρονος μέσος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν όλοι στην ομάδα, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα των Τρικάλων και για τα όσα συμβαίνουν στο club μίλησε ο Παντελής Ριζογιάννης στην εκπομπή του FM 100 «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει». «Είναι μία δύσκολη κατάσταση, πρωτόγνωρη για μένα και μερικά ακόμη παιδιά. Παίζουμε για την φανέλα και το όνομα μας γιατί ούτε πληρωνόμαστε και μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού με ταξίδια αυθημερόν στα παιχνίδια. Θα προχωρήσουμε και θα αντέξουμε όσο μπορούμε», σχολίασε μεταξύ άλλων ο 31χρονος μέσος.

Και συνέχισε. «Εμειναν οκτώ ματς. Πιστεύω ότι θα αντέξουμε και να αποφύγουμε να μην κατέβει η ομάδα κάτι που θα είναι μεγάλη ντροπή και για την ομάδα και για τους φιλάθλους και για την πόλη, και για μας τους ίδιους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο εκ μέρους και των συμπαικτών μας. Μας στήριξε σε όλο αυτό το εγχείρημα και γι’ αυτούς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Οι παίκτες που έχουν μείνει είναι τίμιοι και προσπαθούν για ότι το καλύτερο».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα