Χανιά - Παναθηναϊκός Β' 2-0: Ο Μπαΐροβιτς ανέβασε τους Κρητικούς στην τρίτη θέση

Χανιά - Παναθηναϊκός Β' 2-0: Ο Μπαΐροβιτς ανέβασε τους Κρητικούς στην τρίτη θέση

Χανιά - Παναθηναϊκός Β' 2-0: Ο Μπαΐροβιτς ανέβασε τους Κρητικούς στην τρίτη θέση

bet365

Ο Παναθηναϊκός Β' επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε στην Κρήτη από τα Χανιά με 2-0. Ανέβηκε στην τρίτη θέση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός Β' μετά τη νίκη επί του Διαγόρα επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε από τα Χανιά στην Κρήτη με 2-0 για την 26η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην τρίτη θέση με 44 βαθμούς, όσους έχει και η δεύτερη Καλλιθέα με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να έχει δύο ματς λιγότερα, ενώ οι Κρητικοί είναι στο +1 από την Κηφισιά με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πρώτος σκόρερ του συνόλου του Νίκου Παπαδόπουλου, Αντμίρ Μπαΐροβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13' και στο 30' έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, με το 15ο τέρμα του στην τρέχουσα σεζόν. Οι νεαροί «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, όμως οι Κρητικοί κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πήραν το τρίποντο της νίκης.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος (85′ Παράνο), Τριανταφυλλάκος (73′ Νικόλης), Βασιλόγιαννης (85′ Τσαμούρης), Μπαΐροβιτς, Κόλα (56′ Βάρκας).

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Θεοχάρης (73′ Ηλιάδης), Σιδεράς, Ρόμπι (57′ Κούτσιας), Καρβούνης (73′ Καραμπάς), Μαραθωνίτης (57′ Κρυπαράκος), Μαρτίνης (81′ Ματσαδές), Αλμπάνης, Τσιριγώτης,

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα