ΠΣΑΠΠ για τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές: «Ως πότε οι αρμόδιες αρχές θα αφήνουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές απροστάτευτους»

Newsroom
ΠΣΑΠΠ για τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές: «Ως πότε οι αρμόδιες αρχές θα αφήνουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές απροστάτευτους»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠΠ αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του όσον αφορά τα χρήματα και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ έχει ως εξής: «Ποδοσφαιρική Ελλάδα 2022: Η χώρα που όποιος θέλει γίνεται πρόεδρος. Η χώρα που πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα για να μάθουμε ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν. Η χώρα που όποιος θέλει μια ωραία πρωία αποφασίζει παύση πληρωμών και δεν αντιμετωπίζει καμία συνέπεια. Η χώρα που….

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμα και δυστυχώς να μην έχουμε ξύσει ούτε την επιφάνεια.

Εξάλλου κυρίες και κύριοι, δεν είμαστε μόνο εμείς που τα λέμε αυτά. Δυστυχώς, οι παγκόσμιες αρνητικές πρωτιές που καταλαμβάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε χρόνο, έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την ρήση που θέλει τους αριθμούς να λένε πάντα την αλήθεια.

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται να απασχολούν μόνο ζητήματα διακυβέρνησης, σε διάφορα σημεία της χώρας μας επαγγελματίες ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να ρισκάρουν την υγεία τους, στερούμενοι βασικών εργασιακών δικαιωμάτων και συνθηκών. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, διάφοροι παράγοντες αντιμετωπίζουν τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές που τις απαρτίζουν σαν ένα παιχνίδι, με το οποίο παύουν να ασχολούνται μόλις βαρεθούν.

Ποιος θα συνδράμει αυτούς τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους; Θα αποδοθούν ποτέ ευθύνες στους υπαίτιους; Ως πότε οι αρμόδιες αρχές θα αφήνουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές απροστάτευτους και έρμαια του κάθε προέδρου – χομπίστα;

Κύριοι, κάποιοι στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε όλοι πως η αποτελεσματική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου ξεκινάει από την εξασφάλιση αυτών χάρις στους οποίους υπάρχει το ελληνικό ποδόσφαιρο ώστε να το «αναπτύξετε»».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα