Ολυμπιακός Β. - ΠΑΟΚ Β' 3-1: Βαθιά ανάσα για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός Β. - ΠΑΟΚ Β' 3-1: Βαθιά ανάσα για τους «ερυθρόλευκους»

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε βαθιά ανάσα επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΟΚ Β’ στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 13η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον ΠΑΟΚ Β’ με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς και τη νίκη να είναι μονόδρομος για την ομάδα του Βασίλη Βούζα, που είχε μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με πρωταγωνιστή τον 24χρονο Γιώργο Ξύδα οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν βάσεις νίκης στο πρώτο 45λεπτο, παρά το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» αντέδρασε στο πολύ γρήγορο γκολ των γηπεδούχων και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.

O Ξύδας νίκησε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο τον Ταλιχμανίδη. Η πρώτη μόλις στο 3’ όταν με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και η δεύτερη στο 33’ με σουτ στην κίνηση που έβαλε τον Ολυμπιακό Βόλου ξανά μπροστά στο σκορ (2-1), καθώς στο 26’ ο Παναγιώτου είχε ισοφαρίσει (1-1) για τον ΠΑΟΚ Β’.

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 3-1

Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου (44’) οι γηπεδούχοι έφτασαν με τον Φιλίποβιτς στο 3-1, ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τρεις αλλαγές με την έναρξη του β’ μέρους, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν κάποιες ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι στο σουτ του Τσοπούρογλου (62’), αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ, που θα τους ξαναέβαζε στο κόλπο της κατάκτησης κάποιου βαθμού.

Διαιτητής: Βασίλης Στάμος (ΕΠΣ Ηλείας)

Ολυμπιακός Βόλου (Βασίλης Βούζας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Μάνγκα (68’ Κόλα), Ξύδας (73’ Μαρκοπουλιώτης), Ντιαμπί (68’ Ντος Σάντος), Κουντουριώτης (73’ Σιαφά), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης (54’ Κότος).

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46’ Τάχατος), Τσοπούρογλου, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής (35’ Γρόσδης), Σμυρλής (46’ Πανίδης), Γαϊτανίδης (70’ Φασίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Τζίμας)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα