Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β' 1-0: Νίκη - οξυγόνο για τους γηπεδούχους

Newsroom
Ηρόδοτος - ΑΕΚ Β' 1-0: Νίκη - οξυγόνο για τους γηπεδούχους

bet365

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στον Νότιο όμιλο της Super League 2 γνώρισε η ΑΕΚ Β', η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα του Ηροδότου, με την κρητική ομάδα να παίρνει μια νέα νίκη-οξυγόνο στη μάχη για την παραμονή.

Με γκολ του Ποτζατζίδη στο 78' ο Ηρόδοτος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ Β', παίρνοντας ένα νέο τρίποντο - οξυγόνο στην προσπάθεια που κάνει για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η ΑΕΚ Β' γνώρισε έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στον Νότιο όμιλο της Super League 2 πέφτοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό με ελάχιστες στιγμές για τις δύο ομάδες, ενώ και ο δυνατός αέρας δεν ευνοούσε τις προσπάθειές τους. Αν μπορεί να καταγραφεί κάτι είναι η φάση του 8' όταν ο Ποζατζίδης έπιασε... αέρα από καλή θέση, ενώ στο 36' η ΑΕΚ Β' προσπάθησε να απειλήσει έπειτα από κόρνερ του Γιούση, όμως ο Ιατρούδης δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ με τον Δήμιζα να μπλοκάρει. Ο ρυθμός ήταν πολύ υποτονικός στα πρώτα 45 λεπτά, τα οποία ολοκληρώθηκαν με ένα σουτ του Βρεττού, το οποίο πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο του Γκίνη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους το ματς ζωήρεψε με Ηρόδοτο και ΑΕΚ Β' να έχουν τις πρώτες πολύ καλές στιγμές τους. Στο 48' ο Βρεττός με σουτ απείλησε, αλλά ο Γκίνης ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό οι κιτρινόμαυροι άγγιξαν το προβάδισμα όταν ο Ιατρούδης με τον Δήμιζα εξουδετερωμένο είδε τον Κόρτσαμ να απομακρύνει την προσπάθειά του πάνω στη γραμμή! Ο Οφρυδόπουλος πέρασε στο ματς Τζούντα Γκαρσία και Ρουκουνάκη προσπαθώντας να βρει κάτι περισσότερο μεσοεπιθετικά. Στο 66' ο Γιούσης έπιασε το σουτ, το οποίο πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηρόδοτος είχε κι αυτός άλλη μια τελική με τον Ποζατζίδη, αλλά ο Γκίνης μπλόκαρε σταθερά.

Το ματς συνέχιζε να έχει καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και τελικώς ο Ποζατζίδης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 78' εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Γκόμεζ και πλασάροντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκίνη διαμόρφωσε το 1-0. Το γκολ αυτό έκρινε και την αναμέτρηση, με την ΑΕΚ Β' πάντως στο 85' να χάνει τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Ραντόνια, που είχε περάσει ως αλλαγή, νικήθηκε από τον Δήμιζα και ο Τζούντα Γκαρσία σε κενή εστία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με τους κιτρινόμαυρους να φεύγουν ηττημένοι από το Ηράκλειο.

Οι συνθέσεις:

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Δήμιζας, Αρκιλέσι, Βρεττός, Κυριακίδης, Αρναούτογλου, Καντέ, Γκόμεζ, Ποζατζίδης, Κόρτσαμ, Μακρυδάκης, Χαλκιαδάκης

ΑΕΚ Β' (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Γιαννούτσος (89' Γεωργέας), Κορνέζος, Παρράς, Σταμούλης (80' Ραντόνια), Μπάμπης (80' Αρβανίτης), Μουστακόπουλος, Γερολέμου (59' Τζούντα Γκαρσία), Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης (59' Ρουκουνάκης)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα