ΑΕΚ Β': Στην Καβαλά ο Αμούρ, έμεινε ελεύθερος ο Καρακλάιτς

ΑΕΚ Β': Στην Καβαλά ο Αμούρ, έμεινε ελεύθερος ο Καρακλάιτς

Newsroom
ΑΕΚ Β': Στην Καβαλά ο Αμούρ, έμεινε ελεύθερος ο Καρακλάιτς

bet365

Στην ΑΕΚ Β' υπήρξαν δύο αποχωρήσεις καθώς ο Γιανίς Αμούρ θα συνεχίσει στην Καβάλα και ο Πέταρ Καρακλάιτς έμεινε ελεύθερος.

Παρελθόν από την ΑΕΚ Β' αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα «κιτρινόμαυρα» την τρέχουσα σεζόν στη Super League 2. Ο λόγος για τους Γιανίς Αμούρ και Πέταρ Καρακλάιτς.

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και με την ΑΕΚ Β' και κατέγραψε εννέα συμμετοχές, έχοντας απολογισμό ένα γκολ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα.

Από την άλλη ο 22χρονος Σέρβος εξτρέμ, που δεν πραγματοποίησε καμία συμμετοχή φέτος, έμεινε ελεύθερος προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα