Κηφισιά - ΑΕΚ Β' 2-1: Ήττα για τους κιτρινόμαυρους που έπεσαν από την κορυφή

Newsroom
Κηφισιά - ΑΕΚ Β' 2-1: Ήττα για τους κιτρινόμαυρους που έπεσαν από την κορυφή

bet365

Η ΑΕΚ Β' γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στον Νότιο όμιλο της Super League 2 με 2-1 από την Κηφισιά, με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Έπειτα από τη χθεσινή αναβολή, η αναμέτρηση μεταξύ της Κηφισιάς και της ΑΕΚ Β' έλαβε χώρα στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καισαριανής. Οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα με 2-1, πέφτοντας έτσι από την κορυφή, στην οποία παραμένει πλέον μόνος ο Λεβαδειακός. Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την Κηφισιά, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο πλέον στον πάγκο της.

Η ΑΕΚ Β' έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ιατρούδη στα πρώτα λεπτά και λίγο αργότερα η Κηφισιά πήρε το προβάδισμα. Στο 4' μετά από ωραία ενέργεια του Φελίπε, ο τελευταίος βρήκε τον Τετέι και εκείνος πέρασε τον Γκίνη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους στο 33' να παίρνουν πέναλτι σε χέρι του Χριστόπουλου, αλλά ο Ντοριβάλ αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα της Κηφισιάς λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και συγκεκριμένα στο 58' πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντοριβάλ, ο Φελίπε Σόουζα με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-0. Η ΑΕΚ Β' ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 70'. Ο Παρράς με μία ωραία ενέργεια έβγαλε τη σέντρα και ο Χριστόπουλος πρόλαβε τον Γκότοβο και με προβολή μείωσε σε 2-1. Οι κιτρινόμαυροι στα τελευταία λεπτά πίεσαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε ποτέ, με την ΑΕΚ Β' να πέφτει από την κορυφή.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Να, Παπασάββας, Ντοριβάλ, Φελίπε (66' Παυλάκης) Οικονομίδης (66' Βαζ) Καλλέργης (88' Τόλιος) Τετέι (82' Κουιρουκίδης)

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Σταμούλης (77' Γιαννούτσος) Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς (77' Ραντόνια) Ρουκουνάκης (65' Γκολφίνος) Γερολέμου, Χριστόπουλος Ευθ., Γερολέμου, Αμούρ (65' Γκαρσία) Ιατρούδης

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα