Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας 0-2: Σεφτέ για τους Λαρισαίους

Newsroom
Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας 0-2: Σεφτέ για τους Λαρισαίους

bet365

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλωνας Λάρισας με τους Λαρισαίους να επικρατούν μέσα στο Βόλο της Νίκης με 2-0.

Μετά από 11 παιχνίδια στα οποία μετρούσε 6 ήττες και 5 ισοπαλίες, ο Απόλλωνας Λάρισας κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-0.

Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Γράφα στους 8 βαθμούς, μειώνοντας στους 2 την διαφορά του από την 13η θέση και τον Πιερικό που βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά τη Νίκη Βόλου, έμεινε στους 16 και έχασε ευκαιρία να ανέβαινε μέχρι και την 4η θέση αν έπαιρνε το τρίποντο.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην αρχή και το τέλος του αγώνα. Αρχικά άνοιξαν το σκορ με τον Νούσιο στο 3' και διαμόρφωσαν το τελικό 0-2 με τον Χατζή στο 81' παίρνοντας την σημαντική αυτή νίκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Νούσιος, 81′ Χατζής

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (67′ Κυρίτσης), Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Μέτσε (54′ Τσιμπούκας), Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βασιλείου, Ροχάνο.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Σκούπρα (19′ λ.τ Λουκάς), Βίγια (90+1′ Ζιάκας), Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Νούσιος, Κόζου, Καλούσης, Χατζής, Μπαλογιάννης (72′ Λεμάνγκρ).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα