Το πανόραμα του Βορείου Ομίλου: Μεγάλο διπλό η ΑΕΛ, σεφτέ στους βαθμούς για Καβάλα

Newsroom
Το πανόραμα του Βορείου Ομίλου: Μεγάλο διπλό η ΑΕΛ, σεφτέ στους βαθμούς για Καβάλα

bet365

Με μόλις 3 παιχνίδια, καθώς είχαμε αναβολές λόγω κρουσμάτων, διεξήχθη η κουτσουρεμένη 13η αγωνιστική της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο. Από τα ματς ξεχώρισε η νίκη της ΑΕΛ επί του Αλμωπού στην Αριδαία, αλλά και ο 1ος βαθμός της Καβάλας με το 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με τέσσερα παιχνίδια να έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων (Αναγέννηση Καρδίτσας – Βέροια, Πιερικός – Ηρακλής, Ξάνθη – Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ Β') και ένα να είναι προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη (Νίκη Βόλου – Τρίκαλα), είχαμε σήμερα την 13η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

Από τα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν, ο Θεσπρωτός πήρε σημαντική νίκη επικρατώντας του Ολυμπιακού Β' με 2-1, η ΑΕΛ νίκησε εκτός έδρας τον Αλμωπό με 1-0 και ούσα στην 4η θέση μείωσε και άλλο την διαφορά της από τους πρώτους, ενώ η Καβάλα των χιλίων προβλημάτων κατάφερε με το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας, να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΛ 0-1: Σημαντικό διπλό που την φέρνει κοντά στην κορυφή

Μια κεφαλιά του Ηλιάδη στο 27' έφτανε για την ΑΕΛ για να πάρει την σημαντική εκτός έδρας νίκη. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 στην Αριδαία του Αλμωπού και παρέμειναν στην 4η θέση, φτάνοντας όμως στους 19 βαθμούς, όσους και η 3η Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, 2 λιγότερους από την Βέροια (με ίδιο αριθμό αγώνων) και 3 λιγότερους από την Ξάνθη που έχει επίσης ένα ματς λιγότερο.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, έμειναν στους 16 και έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν αυτοί με την σειρά τους πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στα του αγώνα οι Λαρισαίοι ήταν καλύτεροι και εκτός του γκολ, έφτασαν ακόμα μία φορά πολύ κοντά σε ένα δεύτερο, αλλά το σουτ του Μαυριά σταμάτησε στο δοκάρι του Παϊτέρη.

ΣΚΟΡΕΡ: 27′ Ηλιάδης

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σέχου, Κολλαράς, Πρίκας, Καράμπελας (87′ Αδαμίδης), Κέρθι, Ασλαμπάλογλου (90+1′ Μαγγίζης), Μπακουτσής (83′ Πέττας), Γιουκούδης, Ρίβας (83′ Σουλιώτης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ-Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (90′ Ραμίρεζ), Κολομπίνο, Γλυνός (54′ Μαυριάς), Όγκμποε, Γιάκος (90+4′ Μαξιμένκο), Ακούνια.

Καβάλα-Απόλλων Λάρισας 0-0: Σεφτές για τους «Αργοναύτες»

Τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατάφεραν να κερδίσουν οι «κυανόλευκοι» της Καβάλας. Οι «Αργοναύτες» που στα προηγούμενα 7 ματς μετρούσαν 6 ήττες, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας έκαναν σεφτέ. Μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστίας τους και έτσι πήραν τον βαθμό. Όσον αφορά τον Απόλλωνα Λάρισας, παραμένει χωρίς νίκη και με τους 4 βαθμούς συνεχίζει να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Σπάσιτς, Στίκας, Πανουργιάς, Θωμαΐδης (66′ Κοέν), Μπελεβώνης (66′ Γροσδάνης), Μαρινάκης (57′ Καραγιάννης), Σαμπανίδης, Αρμάλας, Σταμένκοβιτς.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Βίγια, Λίταινας, Καλούσης, Παναγιώτου, Σκούπρας, Κοζού, Νούσιος, Τιμπόε, Λεμάνγκρ.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Αλμωπός – ΑΕΛ 0-1

Καβάλα – Απόλλων Λάρισας 0-0

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός 2-1

Η βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Ξάνθη 22 (9 αγώνες)

Βέροια 21 (10 αγώνες)

Αναγέννηση Καρδίτσας 19 (9 αγώνες)

ΑΕΛ 19 (10 αγώνες)

Θεσπρωτός 16 (10 αγώνες)

Ολυμπιακός Β' 14 (10 αγώνες)

Αλμωπός 13 (9 αγώνες)

Τρίκαλα 13 (10 αγώνες)

Νίκη Βόλου 12 (8 αγώνες)

Ηρακλής 12 (9 αγώνες)

Απόλλων Πόντου 11 (10 αγώνες)

Πιερικός 10 (10 αγώνες)

ΠΑΟΚ Β' 10 (9 αγώνες)

Πανσερραϊκός 9 (9 αγώνες)

Ολυμπιακός Βόλου 9 (10 αγώνες)

Απόλλων Λάρισας 4 (10 αγώνες)

Καβάλα 1 (8 αγώνες)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα