Λεουτσάκος: «Οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά»

Newsroom
Λεουτσάκος: «Οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά»

bet365

Ο πρόεδρος της Super League 2 μίλησε για το αν θα «βγει» το καλαντάρι της κατηγορίας, λόγω των πολλών αναβολών που υπάρχουν.

Ελάχιστα ματς (μόλις 2) διεξήχθησαν τις 2 τελευταίες αγωνιστικές της Super League 2, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν πλήξει τις ομάδες. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, μίλησε για το θέμα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και κυρίως για το αν «βγαίνει» το πρόγραμμα. «Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Εχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορωνοϊού. Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Αντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο».


Μετά ρωτήθηκε και για τις αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς. Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα; Είναι και το ζήτημα των rapid και των pcr τεστ. Αυτή τη στιγμή το μόνο έσοδο των ομάδων είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο».


Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα