Διαψεύδουν για Σαμολαδά τα Τρίκαλα, για συμφωνία με Αϊβάζογλου κάνει λόγο ο Κούγιας

Newsroom
Διαψεύδουν για Σαμολαδά τα Τρίκαλα, για συμφωνία με Αϊβάζογλου κάνει λόγο ο Κούγιας

bet365

Τα Τρίκαλα με ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως δεν ισχύει η μετακίνηση του Νίκου Σαμολαδά στην ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει με δήλωσή του πως είχε συμφωνήσει με τον Ηλία Αϊβάζογλου.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ για συμφωνία με τον Νίκο Σαμολαδά προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή τα Τρίκαλα με δικιά του ανακοίνωση διέψευσαν την μετακίνηση αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και ο πρόεδρος κ. Ηλίας Αϊβάζογλου δηλώνουν κατηγορηματικά πως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο μετακίνησης του απόλυτα επιτυχημένου γενικού διευθυντή και αντιπροέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Σαμολαδά στην ομάδα της ΑΕΛ με την οποία οι σχέσεις μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν άριστες όπως επίσης άριστες είναι και οι προσωπικές μας σχέσεις μας με τον κ. Αλέξη Κούγια. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε ολο τον κόσμο με υγεία και ευημερία».

Κούγιας: «Μίλησα με τον Ηλία Αϊβάζογλου και συμφώνησε για την μετακίνηση του Σαμολαδά»

Μετά την ανακοίνωση των Τρικάλων, ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Διάβασα με πολύ προσοχή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρικάλων και διερωτώμαι πως είναι δυνατόν να γίνει αυτή η ανακοίνωση, όταν πριν από λίγες ώρες μίλησα προσωπικά με τον κ. Ηλία Αϊβάζογλου, πρόσωπο το οποίο θεωρώ σοβαρό και όχι μόνο συμφώνησε για την μετακίνηση στην ΑΕΛ του Νίκου Σαμολαδά, αλλά συμφώνησε και για την δημόσια ανακοίνωση αυτής της μετακινήσεως.

Αυτής της προσωπικής συνομιλίας έχει προηγηθεί επί 15 ημέρες συνεργασία με τον Νίκο Σαμολαδά και η από κοινού αναζήτηση του νέου προπονητή της ΑΕΛ και των συνεργατών του, συζητήσεις με προπονητές και διαβεβαίωση του Νίκου Σαμολαδά ότι για όλα είναι ενήμερος ο κ. Αϊβάζογλου, γεγονός το οποίο μου επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην σημερινή μας προσωπική συνομιλία.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και για άλλη μία φορά στην ζωή μου επιβεβαιώνω ότι δυστυχώς στο χώρο του ποδοσφαίρου η έννοια της προσωπικής αξιοπρέπειας και του λόγου τιμής είναι άγνωστες λέξεις.

Εύχομαι η ανακοίνωση να οφείλεται σε παρεξήγηση της στιγμής και τα γεγονότα να την διαψεύσουν».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα