Οφρυδόπουλος: «Είχαμε τον έλεγχο και την υπομονή, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα» (vid)

Οφρυδόπουλος: «Είχαμε τον έλεγχο και την υπομονή, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα» (vid)

Newsroom
Οφρυδόπουλος: «Είχαμε τον έλεγχο και την υπομονή, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β' αναφέρθηκε στην υπεροχή της ομάδας του στη νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη και στη δουλειά που χρειάζεται ακόμα, παρά το γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι πέρασαν στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος:

«Ηταν ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που παίζει κυρίως αμυντικά και ψάχνει να βρει χώρο για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Το σημαντικό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο και που άλλαξε τα πράγματα ήταν το ότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Αυτό το γεγονός τον μάζεψε περισσότερα στην άμυνά του κι εμείς έπρεπε να παίξουμε με περισσότερη υπομονή.

Ημασταν υπομονετικοί, προσπαθήσαμε να κάνουμε αρκετές επιθέσεις από τα πλάγια, όμως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο μονότονοι, παίξαμε περισσότερο από την αριστερή μας πλευρά και το ημίχρονο έληξε 0-0. Στο δεύτερο μέρος φέραμε ακόμα έναν επιθετικό στο γήπεδο βγάζοντας ένα χαφ για να γίνουμε ακόμα πιο επιθετικοί. Πήραμε την πρωτοβουλία του αγώνα από πολύ νωρίς, παίζαμε στο μισό γήπεδο, είχαμε υπομονή, βοήθησαν και πάλι οι αλλαγές ώστε να πλαγιοκοπήσουμε και να δημιουργήσουμε φάσεις.

Βάλαμε το γκολ της νίκης, είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες και συνολικά ήταν μια καλή απόδοση και σήμερα για την ΑΕΚ, η οποία μας έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, φυσικά και έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε γιατί σε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό που ήθελε υπομονή και καλή κυκλοφορία είχαμε αρκετές λάθος πάσες και υποδοχές, που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του ποδοσφαίρου, όμως σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα έχουμε μια καλή πορεία, με καλές εμφανίσεις και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ καλά Χριστούγεννα».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα