Παναθηναϊκός Β': «Κόουτς βγες έξω, θέλω να μιλήσω στους συμπαίκτες μου»!

Παναθηναϊκός Β': «Κόουτς βγες έξω, θέλω να μιλήσω στους συμπαίκτες μου»!

Γιώργος Μανταίος
Παναθηναϊκός Β': «Κόουτς βγες έξω, θέλω να μιλήσω στους συμπαίκτες μου»!

bet365

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, όχι όμως και... τόσο συχνά περιστατικά σαν κι αυτό που έλαβε χώρα χθες στον Παναθηναϊκό Β'...

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Β΄ στο Κορωπί. Ο Σέχου είχε προσωπική διαφορά με τον Τσιριγώτη, στην υπόθεση ενεπλάκησαν ο Σαρδέλης και ο Μαρτίνης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή. Δεν πρόκειται για κάτι φοβερό, νέα παιδιά είναι όλοι, το αίμα τους «βράζει» και γενικά ήταν μία κατάσταση που συμβαίνει συχνά στα αποδυτήρια των ομάδων. Παίκτες τσακώνονται, μετά τα ξαναβρίσκουν, όπως σε όλα τα «καλά τα σπίτια».

Το πρωτοφανές έχει να κάνει με την ατάκα του Χρήστου Σέχου προς τον προπονητή του, Γιάννη Βονόρτα. Όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση στο Κορωπί και η ομάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια, ο Αλβανός επιθετικός είπε: «Κόουτς, μπορείς σε παρακαλώ να βγεις λίγο έξω γιατί θέλω να μιλήσω σε κάποιους από τους συμπαίκτες μου;» Κι αν αυτή η προτροπή μοιάζει απίστευτη, πώς να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι... εισακούστηκε!

Ο Βονόρτας βγήκε έξω και στα αποδυτήρια ακολούθησε το «ξεκαθάρισμα» ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες, σε πολύ υψηλούς τόνους και με απειλές εκατέρωθεν, μέχρι να μεσολαβήσουν οι υπόλοιποι και να αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Όλα αυτά, εν τη απουσία του προπονητή που αποχώρησε όταν του ζητήθηκε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα