Οφρυδόπουλος: «Δίκαιη η νίκη, μας δίνουν ενέργεια και δύναμη οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο» (vid)

Οφρυδόπουλος: «Δίκαιη η νίκη, μας δίνουν ενέργεια και δύναμη οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο» (vid)

Newsroom
Οφρυδόπουλος: «Δίκαιη η νίκη, μας δίνουν ενέργεια και δύναμη οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β' στάθηκε στις βοήθειες που παίρνει η ομάδα από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο στην εξαιρετική ως τώρα πορεία των κιτρινόμαυρων στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά τη νέα νίκη της ΑΕΚ Β' με 1-0 επί των Χανίων:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, απέναντι σε μία ομάδα πολύ έμπειρη. Εχει ποιότητα στο ρόστερ της, καλό προπονητή και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Ταπεινή μου άποψη ίσως φέτος είναι στην 4άδα. Η αξία του αντιπάλου δίνει μεγαλύτερο νόημα και αξία στη νίκη μας. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι νομίζω αρκετά καλά, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μετά το 15’ – 20’ ο αντίπαλος ισορρόπησε, πήρε κάποια μέτρα. Άνοιξαν λίγο οι γραμμές μας, είχαμε κάποιες αποστάσεις. Το ημίχρονο ήταν 0-0, νομίζω δίκαια.

Στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα: μικρύναμε τις αποστάσεις των γραμμών μας, τις αποστάσεις των παικτών μας και έχω την εντύπωση πως από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου, γρήγορα σκοράραμε και νομίζω μέχρι και το 80’ δίκαια κρατούσαμε το αποτέλεσμα με σχετική ευκολία και θα μπορούσαμε και το 2-0. Στο τέλος του αγώνα ο αντίπαλος έβαλε πολλούς επιθετικούς, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και για τις δυο ομάδες φυσικά. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί στο τελευταίο δεκάλεπτο και στις αποκρούσεις και τις μονομαχίες μας και στο να κρατήσουμε μπάλα. Συνολικά κάναμε και σήμερα μία δίκαια νίκη.

Θα ήθελα να τονίσω κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο: Μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου είναι οι αλλαγές. Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί και στα έξι παιχνίδια οι αλλαγές μας που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μας δίνουν και ενέργεια και δύναμη και καλύτερη τακτική προσέγγιση, λες και παίζουν από την αρχή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, πέτυχαν μία πολύ σημαντική νίκη. Τώρα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα που είναι σε τρεις ημέρες».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα