Ολυμπιακός Β': Νίκη στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Πανσερραϊκό (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Νίκη στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Πανσερραϊκό (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' σημείωσε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 επικρατώντας με σκορ 2-1 του Πανσερραϊκού στο Φάληρο.

Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι του Κωστή στο 30'. Ένα πέναλτι πάνω στον Σουρλή για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Πανσερραϊκού και το ριπλέι έδειξε πως δεν υπήρχε παράβαση.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 47' με τον Μαρτσιόνι με πολύ ωραίο σουτ. Στο 52' ο Βοϊλης εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Καβουσάκη και σκόραρε για το 2-1 του Ολυμπιακού Β'. Ο Βοϊλης έχει και μία ξεχωριστή ιστορία πίσω του καθώς το 2018 ήταν στους πληγέντες της Μάνδρας και όταν είχε σκοράρει με την ομάδα Νέων των Πειραιωτών είχε αφιερώσει το γκολ εκεί.

Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού είχςε δει τότε το σπίτι του στην περιοχή της Μάνδρας καθώς και το μαγαζί του πατέρα του αλλά και το αυτοκίνητό τους να παθαίνουν ζημιές από την καταστροφή. Ο πειραϊκός σύλλογος από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά του σε ότι χρειάστηκε. Μερίμνησε αμέσως ώστε να μένει στους ξενώνες στον Ρέντη και είχε κοντά του ανθρώπους αλλά και τον ψυχολόγο της Κ-20.

Ολυμπιακός Β' - Πανσερραϊκός 2-1

Σκόρερ: 30' πεν. Κωστή, 52' Βοΐλης σουτ – 47' Μαρτσιόνι σουτ

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή (75′ Λιάτσος) και Σουρλής.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός, Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο (57′ λ.τ Φουάσης), Μέσσι (57′ Κόντσι) και Παπαβασιλείου (70′ Έππας).


@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα