Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού αποθέωσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε μάθημα για πτυχίο στα αποδυτήρια

Newsroom
Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού αποθέωσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε μάθημα για πτυχίο στα αποδυτήρια

bet365

Ένα respect στους οπαδούς του Πανσερραϊκού για την ανάρτησή τους για τον ποδοσφαιριστή της Καβάλας που ενώ έπαιζε ματς η ομάδα του, έμεινε για λίγο στα αποδυτήρια προκειμένου να δώσει μάθημα on line για το πτυχίο του.

Απόλυτος σεβασμός. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανσερραϊκού και συγκεκριμένα ο σύνδεσμος Che Guevara Club έβγαλε ανακοίνωση για τον ποδοφαιριστή της ομάδας της Καβάλας, ο οποίος έμεινε στα αποδυτήρια για να δώσει ένα μάθημα διαδικτυακά, την ώρα που οι συμπαίκτες του είχαν βγει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν το ματς με την Ξάνθη.

Στην ανάρτησή του ο σύνδεσμος αποθεώνει τον Θόδωρο Ταχματζίδη ο οποίος έχασε το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης καθώς έδωσε προτεραιότητα στα μαθήματά του.

Η ανάρτηση του συνδέσμου των οπαδών του Πανσερραϊκού

«Σε ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο, πάνω στο οποίο ασελγούν καθημερινά διάφοροι τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες, σε μια 2η Εθνική κατηγορία στην οποία φτάσαμε Δεκέμβρη για να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και ακόμα εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, υπάρχουν κάποιες χαραμάδες ελπίδας.

Η ομάδα του ΑΟ Καβάλας αγωνίζεται με ένα σύνολο αποτελούμενο από παιδιά του Νομού, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά με άλλα αθλήματα. Ξέρουν ότι θα χάσουν στα παιχνίδια και μάλλον εύκολα, όμως διάλεξαν να παλέψουν, να αθληθούν, να αγωνιστούν.

Ένας από αυτούς τους νεαρούς παίχτες, χθες, σύμφωνα με τις αθλητικές ιστοσελίδες, μέσα σε 90 λεπτά πρόλαβε να συμμετάσχει σε μάθημα της σχολής του εξ' αποστάσεως και να ιδρώσει και τη φανέλα. Πρόλαβε σε 90 λεπτά να τιμήσει την πόλη του, την παιδεία και πάνω από όλα τον εαυτό του.

Για κάθε λαμόγιο που λυμαίνεται το αγαπημένο μας άθλημα, θα υπάρχει πάντα ένας μάγκας σαν εσένα ρε φίλε. Καλούς αγώνες και καλό πτυχίο!».

Αναρτηση οργανωμένων Πανσερραϊκού

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα