Το πανόραμα του Νοτίου ομίλου της Super League 2: Πλησίασαν στην κορυφή Καλλιθέα και Κηφισιά, πρώτο «τρίποντο» για Καλαμάτα

Newsroom
Το πανόραμα του Νοτίου ομίλου της Super League 2: Πλησίασαν στην κορυφή Καλλιθέα και Κηφισιά, πρώτο «τρίποντο» για Καλαμάτα

bet365

Καλλιθέα και Κηφισιά πήραν τις νίκες με 1-0 απέναντι σε Αιγάλεω και Αστέρα Βλαχιώτη και μείωσαν στον ένα βαθμό από την κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Πρώτη νίκη για την Καλαμάτα που πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Καραϊσκάκη.

ΑΕ Καραϊσκάκης - Καλαμάτα 0-1

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η «Μαύρη Θύελλα» περνώντας με το διπλό από την Άρτα, παρά το γεγονός ότι έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο με παίκτη λιγότερο. Η Καλαμάτα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα, αλλά η ομάδα του Καραϊσκάκη έχασε την πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο ματς όταν στο 18' ο Δερμιτζάκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα σε τετ-α-τετ με τον Ταΐρη. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν ξανά το προβάδισμα, αλλά ο Ντοναλντόνι δεν κατάφερε να νικήσει τον Ταΐρη, ο οποίος σταμάτησε δεύτερη φορά τους παίκτες των γηπεδούχων σε τετ-α-τετ. Η ομάδα της Άρτας είχε πάρει το πάνω χέρι και δικαιούταν να είχε βρει τουλάχιστον ένα γκολ, με τους φιλοξενούμενους λίγο πριν την ανάπαυλα να έχουν μια ευκαιρία με τον Τάτο, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το παραθυράκι του Χουάντερσον. Από τη στιγμή που ο Καραϊσκάκης δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες του, η Καλαμάτα τιμώρησε τους γηπεδούχους με τον Τάτο στο 63' να κάνει το γύρισμα και ο Μπακαγιόκο να πλασάρει για το 0-1. Στο 76' ο Τάτος με δύο κίτρινες κάρτες αποβλήθηκε, αλλά η Καλαμάτα άντεξε ως το τέλος, με τον Ταΐρη να αποκρούει στο 84' την προσπάθεια του Σταμάτη.

Σκόρερ: 63′ Μπακαγιόκο
Κόκκινη: 78′ Τάτος

Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Γλυνός, Ναζίμ, Βαφειάδης (66′ Ρουμπανγκούκα), Ρούνεΐ, Δερμιτζάκης (89′ Καζέλης), Σταματής, Ντοναλντόνι (70′ Γαλεάδης)

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος Μόζερ, Παυλίδης (46′ Τσαγκαλίδης), Ματέους (67′ Σκεντεράι), Τάτος, Κόκκορης, Μαρκόφσκι

Αστέρας Βλαχιώτη - Κηφισιά 0-1

Επιστροφή στις νίκες για την Κηφισιά, η οποία πέρασε με το διπλό (0-1) από την έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Νότιο όμιλο. Οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι, ο Ντοριβάλ ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Αθανασόπουλο και έκανε το 0-1. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος και έφυγε με το «τρίποντο» που τη βοήθησε να μειώσει στον έναν βαθμό από την κορυφή και την πρωτοπόρο ΑΕΚ Β'.

Σκόρερ: 60′ πεν. Ντοριβάλ

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Ζάννης, Λάμτσε, Λεωνιδόπουλος, Ζαΐμι, Άντο, Παπούλης, Τσίπρας, Ρόδης

Κηφισιά (Κούστας): Κολοβούρης, Παπαγγελής, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παυλάκης, Καλλέργης, Παπασάββας, Γιαννιτσάνης, Τετέι

Διαγόρας-Επισκοπή 1-0

Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Επισκοπή, ο Διαγόρας κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Οι Ροδίτες είχαν στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν για το γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Αυτό μέχρι το 88' όταν ο Σινγκ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 88′ Σινγκ.

Διαγόρας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μπίντζης, Τοπάλ, Σινγκ, Καρατάσιος Ρουγκάλας, Μουμίν, Τσιαντούλας (46′ Πίσπας), Λαμπίρης (61′ Παραστρατίδης), Κουϊρουκίδης (95′ Σάιμπερ), Ζούνης (72′ Γιώργου), Μπαστιάνος (72′ Ραφαέλ).

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τσάβος, Μπαρμπόσα, Πολυχρόνης, Ντεμέτριους, Εμπόι, Νοικοκυράκης, Γκονζάλβες, Νταρζίσιο, Τριντάντε.

Χανιά-Ρόδος 2-2

Χορταστικό παιχνίδια στα Χανιά με την τοπική ομάδα και την Ρόδο να πετυχαίνουν από 2 γκολ και να παίρνουν από έναν βαθμό. Με τον βαθμό αυτό οι Χανιώτες έφτασαν τους 4 και είναι στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Ροδίτες τους 8 και είναι στην 4η θέση, παραμένοντας από την άλλη αήττητοι στις 4 πρώτες αγωνιστικές.

Στα του αγώνα ο Μπαΐροβιτς κατάφερε στο 27' να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Σταματελόπουλο να ισοφαρίζει στο 43'. Το 1-1 ωστόσο δεν ήταν σκορ ημιχρόνου, καθώς ο Τριανταφυλλάκος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε προβάδισμα στα Χανιά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρκόφσκι κατάφερε να κάνει για την Ρόδο το 2-2 με σουτ στο 80', διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΕΡ: 27′ Μπαΐροβιτς, 45+1′ Τριανταφυλλάκος – 43′ Σταματελόπουλος, 80′ Μαρκόφσκι

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Βάρκας (69′ Καψάλης), Πατάπης, Τσαμούρης, Παντεκίδης, Καμαρά (69′ Κόγιεθ), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος (63′ Βασιλακάκης), Βασιλόγιαννης, Μπαΐροβιτς.

Ρόδος (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Καραγεώργης, Ρέτσος (46′ Τσάβες), Μακρυδημήτρης (46′ Νικολόπουλος), Σάαντο (46′ Μαρτσάκης), Μίγγος, Μαρκόβσκι, Στ. Καψάλης, Εντιαγέ (84′ Βουργουντζής), Σταματελόπουλος (84′ Χύσι), Αδαμάκης.

ΟΦ Ιεράπετρας-Ηρόδοτος 1-1

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο ΟΦ Ιεράπετρας στο ντέρμπι της Κρήτης με τον Ηρόδοτο, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Χατζησάββα με πέναλτι στο 50' και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με σουτ του Αντερέγκεν στο 53'. Με τον βαθμό αυτό ο ΟΦ Ιεράπετρας είναι στην 15η θέση του 2ου ομίλου, ενώ ο Ηρόδοτος έχει 5 και βρίσκεται στην 9η.

ΣΚΟΡΕΡ: 53′ Αντερέγκεν – 50′ . Χατζησάββας

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Ντε Λορέντζι, Ντι Λορέντζο (76′ Κατάλντι), Κάρδαρης, Ψάνης (73′ Μπλάνκο), Λεμονής, Μπενίτεζ, Μεσσιδόρο, Αντερέγκεν, Βουό.

Ηρόδοτος (Τάτσης): Δήμιζας, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Καντέ, Χατζησάββας, Κατίδης (88′ Χαρίτος), Χαλκιαδάκης (64′ Αργκιλέσι), Σουρνάκης, Γκίνη (88′ Καργιωτάκης), Λουμπάκης, Αποστολίδης (64′ Κοιλιάρας).

Καλλιθέα-Αιγάλεω 1-0

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε, όπως έλεγε και η γνωστή διαφήμιση. Έτσι και στη Νέα Σμύρνη η Καλλιθέα έκανε τα πάντα νωρίς νωρίς. Για την ακρίβεια μόλις από το 2' όταν με τον Δούμτση κατάφερε να σκοράρει. Ένα γκολ που κράτησε ως το τέλος παίρνοντας τους 3 βαθμούς. Αυτό ήταν το τρίτο τρίποντο για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που έχει πλέον 9 και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη το Αιγάλεω γνώρισε την πρώτη του ήττα, έμεινε στους 7 βαθμούς και την 5η θέση.

ΣΚΟΡΕΡ: 2′ Δούμτσης

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος (62′ Βασιλούδης), Ρώσση, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (71′ Κωστίκας), Δούμτσης, Κονέ (62′ Τσιντώνης).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος, Τριμμάτης, Αρναρέλλης (65′ Αρναρέλλης), Τσιλιγκίρης, Πιαστόπουλος (65′ Σαμπανίδης).

Ζάκυνθος - Λεβαδειακός (Αναβολή)

Η αναμέτρηση της Ζακύνθου με τον Λεβαδειακό αναβλήθηκε λόγω των δικαστικών περιπετειών στις οποίες βρίσκεται η ομάδα των Ιονίων Νήσων. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει δικαιωθεί, κάτι που αν οριστικοποιηθεί, τότε η αναμέτρηση με την ομάδα της Λιβαδειάς θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕ Καραϊσκάκης-Καλαμάτα 0-1
Εργοτέλης-ΑΕΚ Β' 0-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Κηφισιά 0-1
Διαγόρας Ρόδου-Επισκοπή 1-0
Χανιά-Ρόδος 2-2
ΟΦ Ιεράπετρας-Ηρόδοτος 1-1
Καλλιθέα-Αιγάλεω 1-0
Ζάκυνθος-Λεβαδειακός Αναβολή

Η βαθμολογία
1. ΑΕΚ Β' 10
2. Κηφισιά 9
3. Καλλιθέα 9
4. Ρόδος 8
5. Αιγάλεω 7
6. Διαγόρας 7
7. Εργοτέλης 7
8. Ηρόδοτος 5
9. Λεβαδειακός 5
10. Αστέρας Βλαχιώτη 4
11. ΠΑΕ Χανιά 4
12. Καλαμάτα 3
13. Καραϊσκάκης Άρτας 3
14. Παναθηναϊκός Β' 3
15. ΟΦ Ιεράπετρας 1
16. Ζάκυνθος 0
17. Επισκοπή 0


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ηρόδοτος-Καλλιθέα
Λεβαδειακός-ΟΦ Ιεράπετρας
Ρόδος-Ζάκυνθος
Επισκοπή-Χανιά
Κηφισιά-Διαγόρας Ρόδου
ΑΕΚ Β'-Αστέρας Βλαχιώτη
Καλαμάτα-Εργοτέλης
Παναθηναϊκός Β'-ΑΕ Καραϊσκάκης

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα