Καβάλα: Η διαφωνία του προπονητή Καραμπιμπέρη με τον Γενικό Αρχηγό Μανάφη με την ατάκα «έκανε λάθος και μας εξέθεσε»

Newsroom
Καβάλα: Η διαφωνία του προπονητή Καραμπιμπέρη με τον Γενικό Αρχηγό Μανάφη με την ατάκα «έκανε λάθος και μας εξέθεσε»

bet365

Ο τεχνικός της Καβάλας, Νίκος Καραμπιμπέρης, τοποθετήθηκε ραδιοφωνικά για το θέμα του ρόστερ δείχνοντας αντίθετος με τις δηλώσεις Μανάφη! Τι ανέφερε η ΠΑΕ.

Ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας, Νίκος Καραμπιμπέρης, πήρε θέση μέσω του ραδιοφώνου του Metropolis 95.5 για τα όσα είπε Γενικός Αρχηγός του συλλόγου, Γιώργος Μανάφης. Ειδικότερα ο Καραμπιμπέρης έδειξε αντίθετος με τα όσα είπε ο Μανάφης λέγοντας: «Ζούμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη εδώ και πέντε μήνες. Παλεύουμε για να φτιάξουμε κάτι πρωτοποριακό με υψηλή φιλοσοφία και στόχους. Για όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν η ομάδα έχει εκπρόσωπο Τύπου και πρόεδρο. Ακούμε ότι λένε αυτοί οι δύο.

Ο πρόεδρος είναι 45 χρόνια στον Καναδά και τα ελληνικά του δεν είναι καλά. Μπορεί να εννοεί κάτι άλλο. Δεν δικαιούται να μιλήσει ο κ. Μανάφης χωρίς να ενημερώσει τον υπέυθυνο Τύπου. Έχει κάνει μεγάλο λάθος ο κ. Μανάφης. Τι να ισχύει; Θα βάλουμε ερασιτέχνες για να επιβιώσει η ομάδα. Θα κατεβεί με ερασιτέχνες πρώτης εγγραφής. Αυτή η δυνατότητα μας δόθηκε. Δεν ήταν επαγγελματίας και μπορεί εκτός από ποδόσφαιρο να έκαναν και κολύμβση και kick boxing. Ο κ. Μανάφης έχει χάσει την ψυχραιμία του και έβγαλε κάποιον εγωισμό και πικρία. Τα έβγαλε με λάθος τρόπο και εξέθεσε εμάς. Δεν προσβάλλουμε κανένα πρωτάθλημα».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Καβάλα με ποστάρισμα στο Facebook της ανέφερε τα εξής:

Από χθες το απόγευμα σε διάφορα ΜΜΕ υπάρχουν σχόλια γύρω από μερικές δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας, Γιώργου Μανάφη, για τους Ερασιτέχνες Αθλητές που θα στελεχώσουν το ροστερ της ομάδας μας στο ξεκίνημα της Super League 2. Όσοι ακολουθούν την προσπάθεια μας από τον Αύγουστο γνωρίζουν ότι κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση σε πολλά και διάφορα μέτωπα και τελικά η ομάδα της πόλης μας να καταφέρει να κατακτήσει το δικαίωμα που κέρδισε πέρυσι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους της Football League, την συμμετοχή της στην Super League 2.

Κάποιοι παρ' όλα αυτά εχθές αντέδρασαν λες και ανακάλυψαν την Αμερική. Όταν στις 6 Οκτωβρίου έγινε δεκτός ο φάκελος μας από την ΕΕΑ μετά από απανωτές ανατροπές και έξωαγωνιστικές διαμάχες. Όταν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου η ομάδα μας ήταν εκτός του ποδοσφαιρικού χάρτη, οι επιλογές μας για να συμμετάσχουμε στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 ήταν η εξής μια και μοναδική, η χρήση ποδοσφαιριστών πρώτης εγγραφής καθώς δεν άνοιξε ποτέ κανένα μεταγραφικό παράθυρο ενώ δεν μας επιτράπηκε καν η χρήση ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομών.

Εμείς δεν βρισκόμαστε εδώ για να διακωμωδήσουμε κανέναν σύλλογο και κανέναν θεσμό. Εμείς δεν ντρεπόμαστε αλλά είμαστε περήφανοι για την ομάδα και την προσπάθεια μας, κι αν κάποιος μπορεί να μας αποδείξει ότι φταίμε εμείς και κανένας άλλος, τότε να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και επιβάλλει η ιστορία μας. Ο στόχος ο δικός μας είναι να γίνουμε υπόδειγμα συλλόγου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά χρειαζόμαστε τον απαραίτητο χρόνο, αυτόν που μας στέρησαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα