Την βοήθεια του κόσμου για το πρώτο «τρίποντο» θέλουν στον Θεσπρωτό

Newsroom
Την βοήθεια του κόσμου για το πρώτο «τρίποντο» θέλουν στον Θεσπρωτό

bet365

Μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Καρδίτσα, ο Θεσπρωτός θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague2 και για τον λόγο αυτό ζητά και την στήριξη των φίλων του!

Από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση από το ΔΣ της Λίγκας να γίνει κανονικά η 2η αγωνιστική, η ομάδα της Ηγουμενίτσας, το μεσημέρι της Κυριακής (15.00μμ) υποδέχεται τον Πιερικό με ζητούμενο το πρώτο τρίποντο στη σεζόν!

Προκειμένου οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα να έχουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για την επίτευξη του στόχου, με ανακοίνωση του ο Θεσπρωτός «καλεί το φίλαθλο κοινό της Ηγουμενίτσας, αλλά και ολόκληρου του Νομού Θεσπρωτίας, να στηρίξει την ιστορική ομάδα της πόλης στην προσπάθειά της για μία δυναμική παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα».

Σημειώνεται ότι για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, τηρούνται απαρέγκλιτα οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας. Η είσοδος επιτρέπεται σε πλήρως εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9. Το πιστοποιητικό για νοσήσαντες εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση.

Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα