Παναθηναϊκός Β': Είδαν τα λάθη τους κι ετοιμάζονται για ΑΕΚ

Παναθηναϊκός Β': Είδαν τα λάθη τους κι ετοιμάζονται για ΑΕΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός Β': Είδαν τα λάθη τους κι ετοιμάζονται για ΑΕΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός Β' ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ Β', με τον Γιάννη Βονόρτα και τους συνεργάτες του να δείχνουν στους παίκτες τα λάθη που έκαναν απέναντι στην Κηφισιά.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν τελικά κόντρα στην «Ένωση», η οποία γνωστοποίησε ότι παρά τις έξι απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών παικτών με τα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων, θα παραστεί κανονικά στο ματς που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή.

Η έναρξη της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» είχε εννέα απουσίες, αφού έλειπαν οι διεθνείς Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης και Κρυπαράκος, ο Ηλιάδης λόγω υποχρεώσεων με τον στρατό, ο Νταμπίζας λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ο Σουρδής που έκανε εξετάσεις στον αριστερό καρπό και οι τραυματίες Πάνκα και Σερπέζης.

Ο Γιάννης Βονόρτας μαζί με τους συνεργάτες του έδειξαν βίντεο στους παίκτες με όσα έγιναν στην ήττα (2-0) από την Κηφισιά στο πρώτο παιχνίδι για τη φετινή Super League 2, ενώ, δούλεψαν πολύ με μπάλα και έκαναν ασκήσεις τακτικής.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα