ΑΕΚ Β': Αμούρ και Γιούσης σκόραραν στη φιλική νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη

Newsroom
ΑΕΚ Β': Αμούρ και Γιούσης σκόραραν στη φιλική νίκη επί του Αστέρα Βλαχιώτη

bet365

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0, με τους Αμούρ και Γιούση να βρίσκουν δίχτυα από το πρώτο μέρος.

Η πρεμιέρα της Super League 2 παίρνει συνεχώς αναβολές, κάτι που αναγκάζει την ΑΕΚ Β' να δίνει φιλικές αναμετρήσεις περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου τον Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας Λακωνίας επικρατώντας με 2-0.

Το σκορ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος με σκόρερ τους Αμούρ και Γιούση. Στο 6' μετά από κλέψιμο του Γερολέμου και ασίστ του Γιούση, ο Αμούρ πλάσαρε για το 0-1. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ Β' ήρθε στο 30' με τον Γιούση να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα Καραγκιολίδη και να σκοράρει σε κενή εστία.

Στο πρώτο μέρος ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Β', Βασίλης Χατζηεμμανουήλ κράτησε την εστία του ανέπαφη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι είχαν ευκαιρίες για τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ με τους Γερολέμου και Ιατρούδη.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Βλαχιώτη: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Νεχέμια, Μαϊσουράτζε, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Παπουλής, Ντούνης, Αντο.

Αγωνίστηκαν και οι Αθανασόπουλος, Σάνι, Κουτσογκίλας, Δημήτρουλας, Σταυρόπουλος, Τούνκας, Ρόδης, Ζαννής, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ζαϊμι, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Μπούσης (72' Γεωργέας) Σταμούλης, Μπάμπης, Μουστακόπουλος (60' Ρουκουνάκης) Αμούρ, Γερολέμου (68' Τζούντα Γκαρσία) Γιούσης, Ιατρούδης (68' Κοσίδης)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα