Super League 2: Τα ντέρμπι του Big-4

Newsroom
Super League 2: Τα ντέρμπι του Big-4

bet365

Οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συμμετέχουν στην Super League 2 με τις δεύτερες ομάδες και τα μεταξύ τους παιχνίδια θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Παρότι πέρασε από χίλια κύματα και υπήρξε ακόμα μία απόφαση για μετάθεση της πρεμιέρας που είναι να γίνει πλέον στις 17 Οκτωβρίου αν όλα πάνε καλά, την Τρίτη διεξήχθη η κλήρωση της Super League 2. Μια κλήρωση από την οποία όσον αφορά την 1η αγωνιστική ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β'.

Στο φετινό πρωτάθλημα η αλήθεια είναι δεν ξέρουμε πόσες θα είναι τελικά οι ομάδες που θα αγωνιστούν, καθώς εκκρεμούν οι περιπτώσεις της Ζακύνθου που δεν πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, αλλά και των Δόξας Δράμας και Καβάλας που ναι μεν πήραν, αλλά δεν έχουν ρόστερ και δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως θα έχουμε αγώνες του Big-4, καθώς οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στον πρώτο όμιλο και ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στον δεύτερο θα αγωνιστούν με τις Β' ομάδες τους. Όπως είναι φυσικό, τα τέσσερα αυτά παιχνίδια, δύο στον κάθε όμιλο, θα συγκεντρώσουν επάνω τους τα βλέμματα, από την στιγμή που στην χώρα μας θα είναι πρώτη φορά που στο δεύτερο πρωτάθλημα θα υπάρχουν Β' ομάδες.

Πάμε να δούμε μετά την κλήρωση (ημερομηνίες φυσικά και δεν έχουν βγει, καθώς εδώ καλά καλά δεν είναι σίγουρο πως όντως θα ξεκινήσει στις 17/10 το πρωτάθλημα) τα ντέρμπι των ομάδων της Big-4 στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.

Α' όμιλος

4η αγωνιστική 19η

ΠΑΟΚ Β' – Ολυμπιακός Β'

Β' όμιλος

10η αγωνιστική 25η

ΑΕΚ Β' – Παναθηναϊκός Β'

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα