Απόλλων Λάρισας: «Ο Φορνάρι ήρθε στην Ελλάδα με δική του πρωτοβουλία»

Newsroom
 Απόλλων Λάρισας: «Ο Φορνάρι ήρθε στην Ελλάδα με δική του πρωτοβουλία»

bet365

Η ομάδα πήρε θέση στα όσα αναφέρονται στην πατρίδα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε και τόνισε πως για όσο διάστημα κράτησαν οι μεταξύ τους επαφές κάλυπτε τη διαμονή του σε ξενοδοχείο.

Θέση για το ζήτημα που προέκυψε με τον Μαξιμιλιάνο Φορνάρι πήρε ο Απόλλων Λάρισας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως ο Αργεντινός ήρθε στη Ελλάδα με δική του πρωτοβουλία για να συζητήσει με την ομάδα και όχι επειδή είχε συμφωνήσει και ότι για το χρονικό διάστημα που γίνονταν επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, ο παίκτης έμενε σε ξενοδοχείο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ψευδώς διανέμεται η είδηση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fornari. Η ομάδα μας ουδέποτε συμφώνησε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή περί της μεταγραφής του στον Απόλλωνα και ουδέποτε τον άφησε να κοιμηθεί σε ...παγκάκι, παρά τον ιδιόρυθμο του χαρακτήρα του.

Ο παίκτης ήρθε από την Λατινική Αμερική (χωρίς να τον καλέσουμε) με σκοπό να συζητήσουμε τα περί της μεταγραφής του, στην ομάδα μας, χωρίς όμως να καταλήξουμε σε συμφωνία.

Όσο με τον παίκτη συζητούσαμε μαζί, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διέμεινε σε ξενοδοχείο του οποίου δωμάτιο, είχαμε μισθώσει. Με το αρνητικό πέρας των συζητήσεων μαζί του, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρέσκειας του. Έτσι όσοι προέτρεεξαν να μας λοιδωρήσουν και να μας κατασυκοφαντήσουν όσο φυσικά και να μας βλάψουν με τα δημοσιεύματα εναντίον μας, σύντομα, αν το συνεχίσουν θα τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω.

Κύριοι το ψέμα έχει ...κοντά ποδάρια...

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα