Αιγάλεω: Την απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι»

Αιγάλεω: Την απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι»

Newsroom
Αιγάλεω: Την απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι»

bet365

Την ενίσχυσή του εν' όψει της νέας χρονιάς συνεχίζει το Αιγάλεω, με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Αιγάλεω για την απόκτηση 6 ποδοσφαιριστών έχουν ως εξής:

Η ανακοίνωση για τον Παπαγγελή

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμου Παπαγγελή. Γεννημένος στις 24/06/1997 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης (κ20), Ριέτι ,Ηρόδοτος και Καλλιθέα . Γεράσιμε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ανακοίνωση για τον Ποτουρίδη

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη. Γεννημένος στις 09/01/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (κ20) , Χανιά Αιολικό, Αστέρα Υπάτου και Ηρόδοτο . Θέμη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ανακοίνωση για τον Χοτζάλι

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκέρτιν Χοτζάλι. Γεννημένος στις 05/11/1996 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ . Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Λάρισα και Καλλιθέα . Γκέρτιν καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ανακοίνωση για τον Καλύβα

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καλύβα . Γεννημένος στις 25/07/1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναρκαδικό , Παναργειακό και Καλλιθέα . Γιώργο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας”!

Η ανακοίνωση για τον Μπρέμπο

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανάργυρο Μπρέμπο. Γεννημένος στις 24/09/1996 και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλος, Πανιώνιο (κ20) , Απόλλων Λάρισας και Καραϊσκάκης Άρτας . Αργύρη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας”!

Η ανακοίνωση για τον Παναγιώτου

“Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωσταντίνου Παναγιώτου . Γεννημένος στις 11/02/1997 και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Παναργειακό , Ασπρόπυργο και Καλαμάτα . Κώστα καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας”!

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα