Τον Βραζιλιάνο Ντεμέτριους απέκτησε η Επισκοπή (vid)

Τον Βραζιλιάνο Ντεμέτριους απέκτησε η Επισκοπή (vid)

Newsroom
Τον Βραζιλιάνο Ντεμέτριους απέκτησε η Επισκοπή (vid)

bet365

Μεταγραφική ενίσχυση για την Επισκοπή με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Ντεμέτριους Μαρσιέλ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής: «Έναν δεξιοπόδαρο κεντρώο απέκτησε η Επισκοπή μας. Πρόκειται για έναν ακόμα Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή (τον 3ο μετά τον Μπαρμπόσα και τον Θαρσίσιο) με το όνομα Ντεμέτριους Μαρσιέλ.

Η καλή του τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους, τον κάνουν πολύ μαχητικό αν και το μεγάλο του προσόν είναι οι οργανωτικές του ικανότητες. Ο εν λόγω παίκτης ήρθε και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας. Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντεμετρίους Ματσιέλ Αρέιας Νασιμέντο (Demethryus Maciel, Areias Nascimento).

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο μέσο (παίζει κυρίως στον άξονα) που απέκτησε η ομάδα μας ο οποίος έρχεται να παίξει σε επίπεδο SL2.

O Ντεμετρίους είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1999 και έχει ύψος 1.72μ,,

Ο 22χρονος έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου όπως, η Αθλέτικο Β’, η Φιγουιρένσε, η Αναπολίνα, η Γιουβεντούτε, και η Ρίο Μπράνκο στην οποία ανήκε μέχρι πρόσφατα έχοντας πάρει φανέλα βασικού.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ατομικές όσο και ομαδικές επιτυχίες”».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα