Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β στα Τρίκαλα με 2-0

Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β στα Τρίκαλα με 2-0

Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ Β στα Τρίκαλα με 2-0

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε στα Τρίκαλα με 2-0 της τοπικής ομάδας στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ Β συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

H ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έδωσε σήμερα, μετά από ένα μήνα σκληρών και διπλών προπονήσεων, το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της στα Τρίκαλα.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου μέτρησε τις δυνάμεις της κόντρα στην τοπική ομάδα επικρατώντας με 2-0, χάρη σ' ένα γκολ του Μπράντονιτς στο 22ο λεπτό κι ένα εύστοχο πέναλτι του Γκορτεζιάνι στο φινάλε του πρώτου μέρος.

«Το τεχνικό επιτελείο συνεχίζει τις δοκιμές και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με το ρόστερ να είναι ακόμα υπό διαμόρφωση», αναφέρουν στην ενημέρωσή τους οι «ασπρόμαυροι».

Ο Γκαρσία παρέταξε τον ΠΑΟΚ Β με τους: Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τάχατος, Γιαξής, Τσιαούσης, Τζήμας, Γκορτεζιάνι, Σαλαμούρας, Μπράντοβιτς, Μελετίσης.

Στο δεύτερο μέρος πήραν λεπτά συμμετοχής και οι Πανίδης, Τσοπούρογλου, Καλουτζικίδης, Κόλινς, Γκουεδράδο, Μεσελαμί, Γαϊτανίδης.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Δικέφαλο την Κυριακή (29.08) στο Αθλητικό Κέντρο Lolas κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας στις 18:00.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα