Προετοιμασία με απουσίες ενόψει του δεύτερου φιλικού τεστ για την ΑΕΚ Β'

Προετοιμασία με απουσίες ενόψει του δεύτερου φιλικού τεστ για την ΑΕΚ Β'

Προετοιμασία με απουσίες ενόψει του δεύτερου φιλικού τεστ για την ΑΕΚ Β'

bet365

Η ΑΕΚ Β' συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πορταριά και την Κυριακή (29/8) ετοιμάζεται να δώσει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Απουσίες για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ Β συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πορταριά του Πηλίου και αύριο Κυριακή αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου στον δεύτερο φιλικό αγώνα της. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Για τον αγώνα αυτό ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει τους Τζούντα Γκαρσία, Μανώλη Αρβανίτη και Μανώλη Τσιόκρη που ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς. Επίσης θα απουσιάσει ο Ευθύμης Χριστόπουλος που το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει για την Αθήνα από όπου θα φύγει με την Εθνική Ελπίδων για φιλικό στη Δανία στις 3 Σεπτεμβρίου και για αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Ισλανδία στις 7 του ίδιου μήνα.

Ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου θα είναι ο τελευταίος σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από εθνικές ομάδες. Ο Άγγελος Αγγελόπουλος και ο Αποστόλης Χριστόπουλος θα ακολουθήσουν την Εθνική Νέων για φιλικούς αγώνες στην Κύπρο στις 2 και στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ για την Κύπρο θα αναχωρήσει και ο Γιάννης Γερολέμου για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων της χώρας του με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας στις 3 Σεπτεμβρίου και εντός έδρας στις 7 του ίδιου μήνα. Οι τρεις τους θα αναχωρήσουν το βράδυ της Κυριακής, μετά το φιλικό με τη Νίκη.

Τελευταίος φιλικός αγώνας της ΑΕΚ Β κατά την παραμονή στη Μαγνησία θα είναι αυτός με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 5.30 μμ και από εκεί η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα