ΟΦ Ιεράπετρας: Ο εμβληματικός Ματεγιάν της Μπόκα Τζούνιορς, ο νέος τεχνικός διευθυντής

ΟΦ Ιεράπετρας: Ο εμβληματικός Ματεγιάν της Μπόκα Τζούνιορς, ο νέος τεχνικός διευθυντής

bet365

Ο Ανιμπάλ Σαμουέλ Ματεγιάν, άλλοτε άσος της Μπόκα Τζούνιορς, συνεχίζει την καριέρα του στον ΟΦ Ιεράπετρας ως τεχνικός διευθυντής.

Τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΙ ανέλαβε ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία με τη Μπόκα, ο Ανίμπαλ Ματεγιάν. Ο 44χρονος είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο Λιμπερταδόρες και ένα Διηπειρωτικό με τους «χενέισες».

Η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας για τον Ματεγιάν σημειώνει μεταξύ άλλων:

Ναι ο Ματεγιάν o μεγάλος αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς για πολλά χρόνια, ο παίκτης που κέρδισε πέντε τίτλους και ένα Διηπειρωτικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Τι να πούμε και τι να γράψουμε για τον Σαμουέλ Ματεγιάν; Eίναι τέτοιο το διαμέτρημα του, είναι τόσο το ειδικό του βάρος παγκοσμίως που προτιμούμε να μην επεκταθούμε γιατί ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο.

Bienvenido και καλώς όρισες στην Ιεράπετρα Ανιμπάλ Σαμουέλ Ματεγιάν. Ανυπομονούμε να μάθουμε πράγματα από εσένα».

* Στη φωτογραφία ο Ματεγιάν (μέση), αριστερά ο προπονητής Στάικος Βεργέτης και δεξιά ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Λιονέλ Φαμπρίτσιο Πότσι, που έπαιξε σε Αστέρα Ρεθύμνου, Πλατανιά, ΑΕΛ, Χανιά, Αγία Νάπα, Παναργειακό, Κισσαμικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ρόδο, ΟΦΙ και Αλμυρό.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα