Κηφισιά: Ανακοίνωσε Ταράση και Μαυρουδή για την ακαδημία και τρεις μεταγραφές

Κηφισιά: Ανακοίνωσε Ταράση και Μαυρουδή για την ακαδημία και τρεις μεταγραφές

Κηφισιά: Ανακοίνωσε Ταράση και Μαυρουδή για την ακαδημία και τρεις μεταγραφές

bet365

Η Κηφισιά προχώρησε στην πρόσληψη των Κώστα Ταράση και Θωμά Μαυρουδή για την ακαδημία, ενώ ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές.

Η παρουσία του Στέφανου Κοτσόλη στην Κηφισιά έφερε στην ακαδημία της ομάδας δύο σημαντικά πρόσωπα για τη στελέχωση της ακαδημίας. Η ομάδα των βορείων προαστίων προσέλαβε τον Κώστα Ταράση για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Θωμά Μαυρουδή σε αυτή του τεχνικού συμβούλου και προπονητή. Αμφότεροι είχαν δουλέψει για καιρό στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση:

«Ακολουθώντας την πορεία που διαγράφει η πρώτη ομάδα, η ΑΕ Κηφισιάς μπαίνει σε μια νέα εποχή σε ό,τι αφορά την λειτουργία της Ακαδημίας, με πολλά νέα αλλά και αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Υπό την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Στέφανου Κοτσόλη, δημιουργήθηκε νέο οργανόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων υποδομής. Στη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας τοποθείται ο Κώστας Ταράσης, με πολυετή παρουσία στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μεγάλη εμπειρία στον τομέα της παραγωγικής διαδικασίας ποδοσφαιριστών και ανάδειξης ταλέντων.

Αντίστοιχα, νέος τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας και προπονητής της Κ19 της ΑΕ Κηφισιάς αναλαμβάνει ο Θωμάς Μαυρουδής, ο οποίος έχει επίσης διακριθεί κατά το πέρασμα του από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Πέρσι διετέλεσε πρώτος προπονητής στην ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού. Η ΑΕ Κηφισιάς ενημερώνει πως τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν επίσης οι προπονητές των υπόλοιπων ηλικιακών ομάδων του συλλόγου, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Ακαδημίας, αρχής γενομένης από την Κ19. Η ΑΕ Κηφισιάς φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν πρότυπο τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, εκσυγχρονίζοντας παράλληλα τις εγκαταστάσεις της, ενέργειες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών συνολικά στα Βόρεια Προάστια».

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε και τρεις μεταγραφές. Τον 23χρονο μπακ Γιάννη Πριόνα (έχει περάσει από Τυληκράτη, Ολυμπιακό Βόλου, Ιάλυσο και Ιεράπετρα), τον 27χρονο επιθετικό Νίκο Γιαννιτσάνη (έχει περάσει από Νίκη Βόλου, Λαμία, Πανελευσινιακό, ΑΕΛ, Τρίκαλα, ZFC Meuselwitz -Γερμανία), Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΕΕΚ (Κύπρος) και τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο Das Neves Ferraz Junior Dorival, που έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Θρασύβουλο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Διαγόρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα