Γιατί η ΕΠΟ δεν ενέκρινε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων παικτών ομάδων που δεν πήραν άδεια

Γιατί η ΕΠΟ δεν ενέκρινε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων παικτών ομάδων που δεν πήραν άδεια

bet365

Μεγάλη συζήτηση έγινε στην ΕΠΟ για το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης παικτών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν που δεν έγινε δεκτό.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ «δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν». Επί του θέματος έγινε πολλή συζήτηση, διότι η απόφαση αυτή βλάπτει αρκετούς παίκτες. «Την άποψή μου την ξέρετε. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, να το κάνουμε», είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος εξ αρχής επιθυμεί διακαώς να βρεθεί λύση για τους ποδοσφαιριστές που δεν θα ανανεώσουν.

Το αίτημα απορρίφθηκε διότι υπάρχει σαφής αντίθετη πρόβλεψη στον κανονισμό Αδειοδότησης, ο οποίος δεν ήταν δυνατόν να καταστρατηγηθεί καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα υπήρχαν μεγάλοι κίνδυνοι για την Εκτελεστική. Από εκεί και πέρα οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ είχαν ως εξής:

Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα