Μετάθεση της σέντρας στην SL2 για τις 25 Σεπτεμβρίου

Μετάθεση της σέντρας στην SL2 για τις 25 Σεπτεμβρίου

bet365

Για τις 25 Σεπτεμβρίου μετατέθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος SuperLeague 2 από τις 12 που ήταν αρχικά μετά την παράταση του Υφυπουργού Αθλητισμού για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Μετάθεση στην σέντρα της Sl2 για τις 25-26 Σεπτεμβρίου μετά την παράταση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που αφορούσε την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου έως 31 Αυγούστου.

Μάλιστα, η ΕΕΑ έστειλε την Τρίτη (20/7) έγγραφο στη SL2 που ζητάει την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος διότι δεν προλαβαίνει από τις 31 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου να ελέγξει όλους τους φακέλους. Έτσι, οι ομάδες συμφώνησαν για την μετάθεση της έναρξης για τις 25 Σεπτεμβρίου.

Στην μετάθεση ημερομηνίας της σέντρας δεν συμφώνησαν Λεβαδειακός και Καραϊσκάκης, ενώ από την σύσκεψη απουσίασαν ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλων Λάρισας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED