ΑΕΛ για ΔΣ της Super League 2: «Το θέμα των αδειοδοτήσεων έχει λυθεί από την ΕΠΟ»

ΑΕΛ για ΔΣ της Super League 2: «Το θέμα των αδειοδοτήσεων έχει λυθεί από την ΕΠΟ»

bet365

Την αντίρρησή της στο έκτακτο ΔΣ της Super League 2 εξέφρασε η ΑΕΛ, αναφέροντας πως το θέμα των αδειοδοτήσεων έχει λυθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η Super League 2 με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως αύριο Τετάρτη θα συγκληθεί εκτάκτως Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα τις αδειοδοτήσεις. Από την πλευρά της ΑΕΛ με ανακοίνωσή της εξέφρασε την αντίρρησή της στο έκτακτο ΔΣ, αναφέροντας τα εξής: «Προς

SUPER LEAGUE 2

Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο

Λάβαμε σήμερα αργά το βράδυ 20/7/2021 με email πρόσκληση για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 για αύριο 21/7/2021 και ώρα 12:00, με θέμα «Αδειοδότηση των ΠΑΕ».

Με αγανάκτηση σας δηλώνουμε ότι ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξιος Κούγιας δεν είναι ούτε στοιχηματζής, ούτε λαθρέμπορος, ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε έμπορος όπλων, ούτε απατεώνας που εξαπατά τράπεζες της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας και όλες τις εργάσιμες ώρες κάθε ημέρα εδώ και 47 χρόνια ασχολείται στα δικαστήρια.

Θέλουμε να σας ρωτήσουμε με ποιο δικαίωμα εξευτελίζεται την Ένωση με αυτού του είδους τις αιφνιδιαστικές ενέργειες και συγκαλείται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για ένα θέμα το οποίο έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ε.Π.Ο. και δεν αντιλαμβανόμεθα την σκοπιμότητα της συζητήσεως.

Έχουμε αναγκαστεί να σας αποστείλουμε εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά για οποιαδήποτε παρανομία από τούδε και στο εξής θα απευθυνθούμε στα Αρμόδια Δικαιοδοτικά Όργανα, αλλά και στους ποδοσφαιρικούς και κανονικούς Εισαγγελείς, ενημερώνοντας και τους κ.κ. Lakovic και Γεωργίου, αλλά και την UEFA.

Αυτά και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Όπως αντιλαμβάνεστε η παρουσία του κ. Κούγια για αύριο είναι αδύνατη και αυτό που ζητούμε από εσάς είναι να τηρηθεί η απόλυτη νομιμότητα.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Αλέξιος Κούγιας

Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED